andrzejka 26.10.2005 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2005 Wow znowu do przodu u was W poniedziałek ma być piec To już nie będą straszne chłody musze się zająć przyjemniejszym wybieraniem materiałów wykończeniowych. A niektórzy marudzą że to strasznie męczące i trudne ale ja tez nie mogę sie doczekac szczerze powiedziawszy Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 26.10.2005 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2005 Ajupa ale masz fajnie Zazdroszczę i czekam kiedy ja będe na takim etapie Trzymam kciukasy żeby było ciepełko w domku i żebyś już mogła rozkoszowac się wykończeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ajupa 31.10.2005 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2005 Za Wasze kciuki - wielkie DZIĘKI! Niestety okazuje się, że na przyłącze gazu (to w drodze) jeszcze trochę poczekamy. Trudno, trzeba będzie szybko zrobić kominek i byle do przodu! ajupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 01.11.2005 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2005 Dawno tu nie byłam..A tu TAKIE POSTĘPY!!! Fajnie że lecicie do przodu...Pozazdrościć postępów !!! Fakt że taka przerwa zimowa dobija... U nas dopiero 1,5 miesiąca przerwy w intensywnych pracach budowlanych, a ja miejsca sobie nie potrafię znależć! ( siła wyższa, sprzedaż mieszkania i uzyskane z tego tytułu fundusze.) A co do "czarnej serii" U nas też zmęczenie materiału i wynikające z tego nieprzewidziane wydatki!!! Bardzo chętnie , z dzikim zainteresowaniem pooglądałabym zdjątka..Poczekam cierpliwie.. Pozdrówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 15.11.2005 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Ajupa szkoda, ze do świat nie zamieszkacie bo pewnie już się nastawiliście na to ale co się odwlecze to nie uciecze Więcej będzie zrobione jak zamieszkacie przynajmniej Trzymam kciuki za ten gaz oby jak najszybciej wam go założyli ale już napewno nie ma żadnych szans do świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 14.12.2005 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2005 Ajupa ależ ty teraz szybko znikasz Ale wszystko zrozumiałe Gratulki kominka i pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KozAnka 15.12.2005 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2005 Jestem bardzo ciekawa jak wygląda obudowa kominka. Może zamieścisz zdjęcia?Bardzo ładne płytki wybraliście do łazienki. Tubądzin ma chyba najładniejsze kolekcje.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 22.12.2005 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2005 http://www.kartki.bej.pl/kartki/marieta_kozak/ozdoby_choinkowe_duza.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.12.2005 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 W te piękne Święta niech każdy pamiętaz głębi serca płynące życzenia:zdróweczka, marzeń spełnienia, iskierek radościi dużo miłości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ajupa 04.01.2006 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2006 Dziękuję za życzenia świąteczne! Ja ze swojej strony życzę wszystkim na ten Nowy Rok, aby każde marzenie było w zasięgu ręki, aby wokół Was byli sami życzliwi ludzie i żebyście za 12 miesięcy mogli powiedzieć "To był dobry rok". Szczęścia i radości! Ajupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KozAnka 09.01.2006 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 AniuGratuluję drugiego dzidziusia. Ciekawe, czy będzie chłopiec, czy dziewczynka. Ale najważniejsze, żeby było zdrowe, czego Wam z całego serca życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.01.2006 16:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 Ogromne gratulki Życzę dużo zdrówka i mieszkania w nowym domku przed narodzinami dzidziusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 09.01.2006 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 Gratulujemy i trzymamy kciuki aby dzidziuś był zdrowy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ajupa 17.01.2006 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 Ślicznie dziękujemy! Nasza Julcia jest bardzo niecierpliwa i już by chciała zobaczyć dzidzię. Przytula się do mojego brzucha i rozmawia z braciszkiem/siostrzyczką... fajniutko. ajupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.01.2006 16:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 Ja bardzo miło wspominam ten okres oczekiwania przez moją starszą córe Jeszcze raz dużo zdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martta 17.02.2006 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 ajupa, pozdrawiam po sąsiedzku,Też mialam "gazowca" który miał gaz przyspieszyc a tylko opóźnił podłączenie bo w papierach się pogubił to na pocieszenie dodam ,że w końcu sie gazu doczekałam, niestety w terminie gwarantowanym tzn 8 miesiecznym liczonym od daty złożenia wniosku. Mój "gazmistrzu" jest z Wiazowny więc mozliwe ,że trafiłysmy na tego samego naciagacza. Pozdrawiam raz jeszcze i mam nadzieję,że szybko cos u Was ruszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.02.2006 16:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2006 Ajupa trzymam kciuki żeby już było z górki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 13.03.2006 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 Tej oliwki to i ja byłabym ciekawa bardzo Pieniądze, a raczej ich brak to chyba norma w tej kwestki A dla Julci prosze przekazać miłego bycia przedszkolakiem od cioci andrzejki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 14.04.2006 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Wesołego świętowania udanego polewania pogody słonecznej radości koniecznej http://img138.imageshack.us/img138/2143/kurczakid7ut.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts