e_nygma 28.02.2024 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego WitamMam pytanie i prośbę do fachowców czego używacie , wady i zalety.Przykręcamy płyty gk na poddaszu i będę chciał położyć gładź na całych płytach w standardzie Q4 jak się uda.Jakie polecacie masy z worka czy gotowe, najlepiej dopasowane do nakładania wałkiem.Jeszcze lepiej jakby to były masy bezpyłowe , zacierane na mokro bez szlifowania.A drugi temat z gładzią na ścianach na tynk ćw , tam nie chcę dawać gipsu więc myślę nad gładziami wapiennymi lub cementowo wapiennymi.Z góry dziękuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmarcinnn 03.03.2024 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca Q4?Planujesz malować farbą w połysku? Ja polecam system greinplasta. Przy odrobinie wprawy gładź polimerowa wychodzi pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e_nygma 06.03.2024 11:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca Wziąłem na próbę Atlasa GTA, na ścianę i megaron DV 21 , zobaczę jak wyjdzie jeden pokój to zrobię następne jak nie to może atlas/ gipsar go finisz , to z gotowych mas polimerowych, ale o ścianach jeszcze myślę nad gładziami z worka multi finisz to ta angielska, lub inną gładź cementowo wapienna. Okaże się jak zacznę bo jeszcze kręcę płyty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts