pirx1988 28.02.2024 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego Witam, kupiłem dom bliźniak. Wziąłem fachowca do wykończenia, który tynkował mi sufit. Robił to ręcznie. Potem położył gładź. Tak się złożyło, że się rozstaliśmy. Przyszedł drugi i miał ten sufit poprawić. Kupił krążki, szlifował żyrafą i pomalował. Stwierdził, że robotę wykonał. No to wziąłem speca od kafli co mi położy płytki do sufitu według projektu i co się okazało widać niżej na zdjęciach: [ATTACH=CONFIG]468317[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]468318[/ATTACH] Na wizualizacji ta ściana wygląda tak: [ATTACH=CONFIG]468319[/ATTACH] Jest strasznie krzywo i jak teraz sobie z tym poradzić?Pan od płytek mówi, że on tu płytką nic nie zdziała nic. Ten co szlifował sufit mówi, że jego poprzednik jak tynkował ręcznie to zrobił mega krzywo.Pytanie kogo tutaj wina i jak sobie z tym poradzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dbx 28.02.2024 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego Jest strasznie krzywo no to widać, że strasznie krzywo jeszcze nie widziałeś. Jak podoba się płytka pod samym sufitem, to jedynie współczuć ale zawsze można dokleić gzyms i wtedy będzie normalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pirx1988 28.02.2024 23:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego Mi kolega podpowiedział, że fuga może dużo dać. Mam w kolorze 10 biały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dwiecegly 29.02.2024 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego (edytowane) Na wizualizacji ta ściana wygląda tak: [ATTACH=CONFIG]468319[/ATTACH] kurde mam identyczną kuchnie, jedyna różnica że indukcja nie jest na półwyspie tylko tam gdzie masz deskę do krojenia. Nawet piekarnik i mirofala dokładnie w tym samym miejscu... Co do nierówności to po kiego grzyba robisz płytki po sufit? Teraz jedynie jakaś listwa przysuftowa może to zakryć. Edytowane 29 Lutego przez dwiecegly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts