rafal9 13.01.2005 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2005 Mam zamiar dokonać kilku drobnych zmian w projekcie gotowym.Zastanawiam, się czy robić to na etapie adaptacji projektu (to kosztuje)czy zostawić i wprowadzić zmiany podczas budowy budynku? Zmiana polega na przesunięciu łazienki w inne miejsce - są to wszystko ścianki działowe. (z pierwotnej lokalizacji powiększone zostaną pokoje sąsiednie, natomiast łazienka zostanie wykrojona z części garażu). Poza tym chcę zmienić schody zabiegowe na zwykłe. Co o tym sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janewa 13.01.2005 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2005 Myślę, że powinno to być uwzględnione w trakcie adaptacji projektu. No i oczywiście zgoda autora projektu na tego typu zmiany.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cypek 13.01.2005 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2005 Przy zakupie projektu gotowego poproś o zgode autora na wprowadzenie tych zmian. A dokonać ich mozna na etapie budowy wpisem kierownika budowy, o ile tylko o takie zmiany Ci chodzi. Wszelka ingerencja w bryłe zewnetrzna wymaga wprowadzenia ich na etapie adaptacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts