boruss 09.03.2024 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca Cześć Jestem nieszczęśliwym użytkownikiem centrali TR7 i aplikacji exalus Centralka właśnie się zepsuła miesiąc po gwarancji i nie chcę wracać do tego systemu tylko chciałbym wymienić na innyCzytałem że de facto jest to system yooda.Czy ktoś ma z was doświadczenia z centralkami obsługującymi ten system?Excalus nie podobał mi się dlatego iż bardzo często po prostu nie działał, po włączaniu aplikacji bardzo długo znajdywał urządzania a nawet jak znalazł to często i tak nie działała komunikacja i nie mogłem otworzyć np. bramy czy furtki. Jaka inną byście polecili żeby nie musiał dodawać żadnych kostek do obecnego systemu.Moje obecne urządzania do sterowania 16 rolet protos 2 bramy jedno somfy drugi nice – do obu są dziś podłączone kostki które współpracują z centralną TR7 1 furtka – też kostka która współpracuje z TR7Dodatkowo mam jeszcze rolete która staruje rozwiajnym dachem na ogrodzie https://www.somfy.pl/produkty/1041854/pergola-50-60-io Dzisiaj tym nie staruję ale jak już zmieniam centralkę to też bym chciał to podłączyć Czyli w sumie 20 urządzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts