TomekB34 13.01.2005 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2005 A widziałeś ten wątek: http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=26198&highlight=lmp95 ? Dzięki serdeczne. Muszę na spokojnie poszperać bo jak widzisz jestem tutaj nowy-czego nie można powiedzieć o Tobie. A przy okazji juz na początku nabrełam wątpliwości czy nie wybrać jednak LMP 128 ?. Jeszce mogę zmienić projekt. Jeszcze raz dzięki.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawelo 15.01.2005 10:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2005 Wątek podany przez Maciejona jest moim tematem.Jestem w trakcie poszukiwań materiałów na ściany.Szykuję się na Targi Budma w Poznaniu.Wybrałem ten projekt m.in. dlatego że stół jest w innym pomieszczeniu niż wypoczynek i kilka innych tematów.Pozdrawiam.Może ktoś ma wybudowany taki domek lub jest w trakcie budowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawelo 12.03.2005 22:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2005 Zaczynamy jak tylko trochę się ociepli.Stan zerowy zakończony w zeszłym roku.Liczę że do końca czerwca przykryjemy dachem.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czaplima 19.11.2005 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2005 Witam,od Waszej wymiany opinii minęło 10 miesięcy, zastanawiam się czy od tej pory ktoś już zrealizował jeden z tych projektów? Sam rozważam wybór jednego z nich i chętnie poznałbym opinie osób, które mają już jakieś doświadczenia z tymi projektami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celam 04.01.2006 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2006 WitamJa taki buduję dokładnie LMP95A z licznymi zmianami. Jak masz pytania to pisz.PozdrawiamMarcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agata74 16.10.2006 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 Witam. Wybralismy projekt ciepłych domów LMP 95 bylabym wdzieczna za uwagi i nowe pomysły. A moze ktoś tez buduje ten dom i podzieli sie inf. Na dzień dzisiejszy mamy fundamenty. A na przyszły rok chcemy zaczać dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tonia2 16.10.2006 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 W najbliższych tygodniach czeka nas przeprowadzka do tego domu. Wydaje mi się, że będzie to wygodny dom. Zbudowaliśmy lustrzane odbicie, bez garażu. Zmiany w projekcie: tradycyjne drzwi wejściowe bez doświetli (nie byłoby miejsca na szafę w wiatrołapie), zamurowane drzwi tarasowe w małym pokoju, dzięki temu pokój jest bardziej ustawny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa77 26.08.2009 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Co myślicie o projekcie domku LMP 95a biura projektowego Lipińscy? Mam zamiar kupić ten projekt, czekam na uwagi i opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qana 14.11.2011 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Witam Kupiłam właśnie projekt LMP 128 (lub inaczej c171 z kolecji Muratora) i szukam osób, które podobnie jak ja przymierzają się do budowy domu według tego projektu. Liczę również, że znajdzie się ktoś, kto już wybudował - niezależnie czy to LMP 128 czy LMP 95 - i podzieli się swoimi doświadczeniami z budowy i jego użytkowania Szczytem szczęścia byłyby zdjęcia z realizacji! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts