Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

projekt BRIGHTON LMP95 pracownia LIPIŃSCY

Recommended Posts

Dzięki serdeczne. :lol: Muszę na spokojnie poszperać bo jak widzisz jestem tutaj nowy-czego nie można powiedzieć o Tobie. A przy okazji juz na początku nabrełam wątpliwości czy nie wybrać jednak LMP 128 ?. Jeszce mogę zmienić projekt. Jeszcze raz dzięki.Pozdrawiam

Wątek podany przez Maciejona jest moim tematem.Jestem w trakcie poszukiwań materiałów na ściany.Szykuję się na Targi Budma w Poznaniu.

Wybrałem ten projekt m.in. dlatego że stół jest w innym pomieszczeniu niż wypoczynek i kilka innych tematów.Pozdrawiam.

Może ktoś ma wybudowany taki domek lub jest w trakcie budowy?

• 1 month później...
  • 8 months później...

Witam,

od Waszej wymiany opinii minęło 10 miesięcy, zastanawiam się czy od tej pory ktoś już zrealizował jeden z tych projektów? Sam rozważam wybór jednego z nich i chętnie poznałbym opinie osób, które mają już jakieś doświadczenia z tymi projektami.

• 1 month później...
  • 9 months później...

W najbliższych tygodniach czeka nas przeprowadzka do tego domu. Wydaje mi się, że będzie to wygodny dom. Zbudowaliśmy lustrzane odbicie, bez garażu.

Zmiany w projekcie: tradycyjne drzwi wejściowe bez doświetli (nie byłoby miejsca na szafę w wiatrołapie), zamurowane drzwi tarasowe w małym pokoju, dzięki temu pokój jest bardziej ustawny.

• 2 years później...
  • 2 years później...

Witam :)

Kupiłam właśnie projekt LMP 128 (lub inaczej c171 z kolecji Muratora) i szukam osób, które podobnie jak ja przymierzają się do budowy domu według tego projektu.

Liczę również, że znajdzie się ktoś, kto już wybudował - niezależnie czy to LMP 128 czy LMP 95 - i podzieli się swoimi doświadczeniami z budowy i jego użytkowania :)

Szczytem szczęścia byłyby zdjęcia z realizacji!

Pozdrawiam!