Wojtek01988 14.03.2024 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2024 Witam, Zabieram się za remont kuchni. Po zerwaniu płytek i skuciu starej posadzki (kuchnia była kilka cm wyżej niż salon, dlatego chciałbym obniżyć poziom) zastałem strop zasypany piachem z gruzem. Jak mam zabrać się za wylanie nowej posadzki? Z domu rodziców, pozostało mi sporo wylewki samopoziomującej kreisela 419 , czy mogę jej tu użyć? Cz muszę usuwać ten piach czy mogę go ubić zabezpieczyć folią i na to lać wylewkę? Do wylania mam 5cm, żeby wyrównać poziom z salonem. Zależy mi na przeprowadzeniu remontu jak najmniejszym kosztem. Będę wdzięczny za pomoc. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dbx 14.03.2024 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2024 piach (...) ubić zabezpieczyć folią i na to lać wylewkę i będzie pan zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts