Janusz19641121 16.03.2024 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca Dzień dobry! Po kupnie mieszkania stwierdziłem zamoknięcia ściany działowej. Króciec instalacji wody był za głęboko osadzony w ścianie. Po przykręceniu zaworu do umywalki cały czas kapała woda bezpośrednio w mur z połączenia zaworu i króćca. Po likwidacji wycieku niepokoi mnie kolor pustaka ytong z którego jest wybudowana ścianka działowa. Jest zielonkawy na całej grubości. Czy jest to efekt zamoknięcia? Czy po wyschnięciu będzie biały? Czy w ogóle tak Zamoknięta ściana jest możliwa do wysuszenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 17.03.2024 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca Pewnie jakies glony sie tam już pojawiły a moze taki był wbudowany. Raczej biały już nie będzie. Skąd wiesz że jest "zielonkawy" na całej grubości? Zresztą to ciekawe, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janusz19641121 18.03.2024 14:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca To jest ścianka w bloku pomiędzy łazienką a pokojem. Likwidując ten przeciek odkułem przyłącze od strony pokoju i wtedy widać przekrój bloczka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts