Mokudor 17.03.2024 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2024 Dzień dobry. Przez kilka tygodni nie było mnie w domu, a co za tym idzie nie otwierałem garażu. W międzyczasie dach garażu(dosyć stara już konstrukcja) zaczął przeciekać a na suficie wyskoczyły takie czarne plamy jak na zdjęciach. Do tego drewno na drzwiach zarosło czymś takim białym. Jak sobie z tym poradzić kiedy już załatam dach? Czy to jest coś niebezpiecznego? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rionelo 03.08.2024 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2024 Na podstawie lokalizacji sprawdziłbym, czy dach w tym miejscu nie przecieka. Jeśli zostawisz tę bramę garażową opuszczoną, myślę, że może to powodować zatrzymywanie wilgoci na suficie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rionelo 05.08.2024 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2024 On 8/3/2024 at 12:40 PM, rionelo said: Na podstawie lokalizacji sprawdziłbym, czy dach w tym miejscu nie przecieka. Jeśli zostawisz tę bramę https://routerlogin.uno/ garażową opuszczoną, myślę, że może to powodować zatrzymywanie wilgoci na suficie. I got this,... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts