Arek.G 17.03.2024 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca Cześć, spodobał mi się jeszcze jeden projekt (Kordian) i zastanawiam się czy podczas adaptacji będzie możliwa zmiana monolitu na wiązary? Czy równocześnie będę mógł usunąć ściany nośne wew budynku? Ktoś przerabiał podobny problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 17.03.2024 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca Nie znam projektu o którym wspominasz ale zakres o którym wspominasz jest na sama adaptacje ogromny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
werty 10.04.2024 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia (edytowane) Prawdopodobnie powinieneś zacząć od zera na tym dachu, jeśli zamierzasz tak drastyczną zmianę. Nawet ściany można wykonać przy pewnych założeniach dotyczących położenia dachu nad nimi router login 192.168.l.l.link/. Edytowane 13 Kwietnia przez werty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Apacer 14.04.2024 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia Monolit bez problemu zmienisz na wiązary podczas adaptacji. Po usunięciu ścian nośnych wewnętrznych, warto wysłać do biura firmy projektującej wiązary projekt, w celach konsultacji. Ewentualne zalecenia z ich strony architekt wprowadzi już finalnie w projekt. Zamieniałem strop w homekoncept 36L, praktycznie zostały same zewnętrzne + ściany w garażu, cała konstrukcja salonu/jadalnia/kuchnia/ pokoje opiera się tylko po zewnętrznych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casual 15.04.2024 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia Pewnie co starostwo to inna historia, ale u mnie zmiana monolitu na wiązary przeszła jako zmiana nieistotna. Potrzebna była tylko dokumentacja na wiązary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts