Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

PISAĆ czy NIE PISAĆ - o to jest pytanie !

maxymov

Recommended Posts

Oczywiście chodzi o " Dziennik Budowy ".

Czy jest na tym forum ktoś, kogo zainteresuje budowa domu przez nudnego i denerwującego niejedną osobę forumowicza ?

Nie cechuje mnie swoboda z jaką porusza się po zawiłościach języka polskiego mieczotronix, dobitna mowa staropolska kroyeny, szeroki uśmiech RYDZ-a czy niezłomność ducha Teski.

Mój domek ma być nieduży, skromny, tani i oszczędny.

Czy ktoś zechce to przeczytać ?

.

Oczywiście chodzi o " Dziennik Budowy ".

Czy jest na tym forum ktoś, kogo zainteresuje budowa domu przez nudnego i denerwującego niejedną osobę forumowicza ?

Oczywiście że pisać!

Nasze doświadczenia tu opisane być może pozwolą komuś innemu uniknąc jakiegoś błędu.

Choćby dlatego warto.

maxymov: jesli podchodzisz do tematu z punktu widzenia tylko takiego: czy ktoś to bedzie czytał, to wg mnie robisz blad w załozeniu. Owszem fajnie jak ktoś czyta to co piszesz, ale najważniejsze jest to ze sam mozesz to przeczytac za jakis czas, pamiec ludzka jest zawodna i pamieta się wiele, ale sporo szczegolików ulatuje, a tu piszac na bieżaco wszystko zostaje. Mi sie juz to przydało, kiedy wydawalo mi sie ze coś bylo inaczej, przeczytałem i ... naprostowałem myślenie :D

tak wiec, jak bym pisal na twoim miejscu przynajmniej dla siebie samego..

pozdrawiam

Pisz koniecznie!!!

Ja chcę za jakiś czas mój dziennik sobie na pamiątkę wydrukować, komentarze doń zresztą też.

Jak coś się chrzaniło na budowie, to uwierz mi, żaden psychoterapeuta tak by mi nie pomógł, jak bezinteresowni, szczerzy, serdeczni, wspaniali, najlepsi na świecie Forumowicze. :D

Pisz koniecznie!!!

Ja chcę za jakiś czas mój dziennik sobie na pamiątkę wydrukować, komentarze doń zresztą też.

Jak coś się chrzaniło na budowie, to uwierz mi, żaden psychoterapeuta tak by mi nie pomógł, jak bezinteresowni, szczerzy, serdeczni, wspaniali, najlepsi na świecie Forumowicze. :D

Podpisuję się pod każdym słowem Aguli K :D

moj tez jest nudny , ale dla mnie ciekawy - tez mam zamiar sobie to kiedys wydrukowac i wnukom pokazywać " Jak Babcia i Dziadek domek budowali "

Brat , ktory budowal 4 lata temu w Niemczech - strasznie nam zazdrości Naszego Dziennika

Pisz i nie pytaj sie czy warto .... Bardzo warto !!!! :lol: :lol: :lol: