maxymov 13.01.2005 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2005 Oczywiście chodzi o " Dziennik Budowy ". Czy jest na tym forum ktoś, kogo zainteresuje budowa domu przez nudnego i denerwującego niejedną osobę forumowicza ? Nie cechuje mnie swoboda z jaką porusza się po zawiłościach języka polskiego mieczotronix, dobitna mowa staropolska kroyeny, szeroki uśmiech RYDZ-a czy niezłomność ducha Teski. Mój domek ma być nieduży, skromny, tani i oszczędny. Czy ktoś zechce to przeczytać ? . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bard13 13.01.2005 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2005 Ja przeczytam. Zaczynaj.Mój dziennik też nie wiedziałem jak zacząć i sam popłynął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Malinowska 13.01.2005 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2005 Pisz koniecznie! Zauważyłeś pewnie, że wielu jest budowniczych na forum których marzeniem jest zbudowanie takiego domku jaki Ty budujesz. Wielu z nich będzie czerpać wiedzę z Twoich doświadczeń. Trzymam kciuki za Twój dziennikMM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 13.01.2005 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2005 Witam!Oczywiscie,ze pisz!!!!!!!!!!!!!!!Ja przeczytam z cala przyjemnoscia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 13.01.2005 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2005 maxymow - dawaj z tym pisaniem przecież chcesz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 13.01.2005 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2005 Pisać! Dzienniki to skarbnica wiedzy i kupa zabawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.01.2005 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2005 Pisz pisz Nigdy nie maiałam zamiłowania do pisania a teraz prosze skrobię sobie te posty w dzienniku i nawet radość mi to sprawia Więc chętnie poczytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RYDZU 14.01.2005 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2005 Oczywiście chodzi o " Dziennik Budowy ". Czy jest na tym forum ktoś, kogo zainteresuje budowa domu przez nudnego i denerwującego niejedną osobę forumowicza ? Oczywiście że pisać! Nasze doświadczenia tu opisane być może pozwolą komuś innemu uniknąc jakiegoś błędu. Choćby dlatego warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 14.01.2005 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2005 maxymov: jesli podchodzisz do tematu z punktu widzenia tylko takiego: czy ktoś to bedzie czytał, to wg mnie robisz blad w załozeniu. Owszem fajnie jak ktoś czyta to co piszesz, ale najważniejsze jest to ze sam mozesz to przeczytac za jakis czas, pamiec ludzka jest zawodna i pamieta się wiele, ale sporo szczegolików ulatuje, a tu piszac na bieżaco wszystko zostaje. Mi sie juz to przydało, kiedy wydawalo mi sie ze coś bylo inaczej, przeczytałem i ... naprostowałem myślenie tak wiec, jak bym pisal na twoim miejscu przynajmniej dla siebie samego.. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marx 14.01.2005 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2005 dzienniki to super sprawa, sa bardzo zyciowenie mam pojecia o budowaniu i to chyba najszybsza droga na poczatek aby wogole zorientowac sie w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 14.01.2005 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2005 Pisz koniecznie!!! Ja chcę za jakiś czas mój dziennik sobie na pamiątkę wydrukować, komentarze doń zresztą też. Jak coś się chrzaniło na budowie, to uwierz mi, żaden psychoterapeuta tak by mi nie pomógł, jak bezinteresowni, szczerzy, serdeczni, wspaniali, najlepsi na świecie Forumowicze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 14.01.2005 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2005 Pisać, pisać i ... fotki pstrykać A może Twoje doświadczenie budowlane komuś uratuje du..., portfel znaczy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 14.01.2005 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2005 Maxymov masz wiernego "czytacza" raczej "czytaczke" w mojej osóbce niezłomnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 14.01.2005 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2005 maxymov - rzeknij choć słowo, czy udało nam się Ciebie przekonać...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 15.01.2005 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2005 lubisz byc proszony??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 15.01.2005 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2005 Pisz koniecznie!!! Ja chcę za jakiś czas mój dziennik sobie na pamiątkę wydrukować, komentarze doń zresztą też. Jak coś się chrzaniło na budowie, to uwierz mi, żaden psychoterapeuta tak by mi nie pomógł, jak bezinteresowni, szczerzy, serdeczni, wspaniali, najlepsi na świecie Forumowicze. Podpisuję się pod każdym słowem Aguli K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maxymov 17.01.2005 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2005 lubisz byc proszony??? Jak każdy ... jeszcze kilka razy, bez dublowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 17.01.2005 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2005 Maksymov oj...zacznij pisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 17.01.2005 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2005 moj tez jest nudny , ale dla mnie ciekawy - tez mam zamiar sobie to kiedys wydrukowac i wnukom pokazywać " Jak Babcia i Dziadek domek budowali " Brat , ktory budowal 4 lata temu w Niemczech - strasznie nam zazdrości Naszego Dziennika Pisz i nie pytaj sie czy warto .... Bardzo warto !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 17.01.2005 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2005 No pisz, pisz. Czy trzy prośby wystarczą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts