kolek768 22.03.2024 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca Witam. Zamawiam tynk silikonowy na cokół budynku w kolorze ciemny grafit. Mam do wyboru Atlas lub Kreisel. Czy ktoś stosował tynki obu firm i mógłby podzielić się opinią? Czy generalnie jest między nimi różnica? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
faret 18.04.2024 00:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia (edytowane) Jeśli przypominają formy Hirsta, tynk nie będzie się dobrze sprawdzał – nie będzie zawierał zbyt wielu szczegółów i będzie tak kruchy, że prawdopodobnie pęknie przy próbie wyjęcia go z formy. Najlepszym wyborem w tym przypadku będzie cement dentystyczny lub „Magia Merlina”. Nie jest to niesamowicie drogie, jeśli kupujesz hurtowo, ale nie jest też szczególnie tanie. Jest jednak trwały, dobrze przyjmuje kształt https://9apps.ooo/ i jest dobrym materiałem do malowania. Ostatnim razem, gdy kupowałem, największym problemem było znalezienie źródła, które zapewniłoby to tanio, ale to było wiele lat temu i teraz prawdopodobnie jest to łatwiejsze. Edytowane 23 Kwietnia przez faret Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stringugly 26.06.2024 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca Witam. Zamawiam tynk silikonowy na cokół budynku w kolorze ciemny grafit. Mam do wyboru Atlas lub Kreisel. Czy ktoś stosował tynki obu firm i mógłby podzielić się opinią?hill climb racing Czy generalnie jest między nimi różnica? Witam! Jeśli zastanawiasz się, który tynk silikonowy wybrać na cokół budynku, zarówno Atlas, jak i Kreisel są renomowanymi markami. Atlas jest znany z wysokiej jakości i trwałości, a Kreisel często chwalony za dobrą przyczepność i elastyczność. Różnice między nimi mogą być subtelne, ale warto zwrócić uwagę na opinie użytkowników w sieci oraz skonsultować się z wykonawcą, który może mieć doświadczenie z obydwoma produktami. Możesz także poprosić o próbki obu tynków i przetestować je na małym fragmencie powierzchni, aby zobaczyć, który lepiej odpowiada Twoim oczekiwaniom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts