krzysiek17-18 27.03.2024 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca witam jestem na etapie elewacji i pytanie jak zabezpueczyc wełne przed kunami prakami itp dodam ze bedzie wykonywana szczelina powietrzna prosil bym o zdjecia jak wykonac takie zabezpueczenie dach nie jest jeszcze ocieplony 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 27.03.2024 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca Szczelina powietrzna to najlepiej blacha z otworami nie większymi niż 10mm. Pokona ją tylko osa i szerszeń, na nie można machąć ręką, najwyżej założą gniazdo. Gniazdo os to jak większe jabłko lub pomarańcza, gniazdo szerszeni miałem wielkości piłki , około 30cm średnicy. Zdjąłem z listopadzie gdy było puste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 04.05.2024 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja witam jestem na etapie elewacji i pytanie jak zabezpueczyc wełne przed kunami prakami itp dodam ze bedzie wykonywana szczelina powietrzna prosil bym o zdjecia jak wykonac takie zabezpueczenie dach nie jest jeszcze ocieplony Jak budujesz dom i dla siebie i dla kuny (ta wełna) zostaje tylko jeden sposób na nią. - POKOCHAĆ! Jest tu spory watek o kunach. Wygoogluj i poczytaj. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 08.05.2024 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja Piszesz jak Adam Wajrak. Byłem w desperacji, zadzwoniłem w sprawie ukochanych zwierzatek do Twojego imiennika i co usłyszałem? A nie możecie pokochać? Strych obfajdany warstwą na kilkanascie cm, w resztkach harcowały myszy, pokolenia kuniątek sie tłukły & śmierdziały i miałem pokochać? Po remoncie dachu nareszcie spokój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts