Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Usługi Wykonczenia wnętrz:

Recommended Posts

Co to Gipsar wymiekłeś, żeby po moim dowcipie treść postu zmienić, skrócić no no no, wstyd. Stres to zdrowie, powienieneś sie cieszyć że ktoś czyta twoje ogłoszenie, a ty tymczasem ograniczasz dostęp do informacji. Swoją drogą lubię firmy które robią "wszystko", a dawniej szedł w telewizji serial z Mc Goywerem czy jakoś tak, ten to dopiero potrafił wszystko zrobić, ty mu nie dorównasz. Pozdrawiam, i wrzuć do życia troche uśmiechu.

Co wy ludzie się czepiacie ? Facet dał ogłoszenie i albo ci pasuje albo nie.

Osobiście jestem przeciwny dopisywaniu głupich komentarzy !

Komu to ma służyć ?

A za montarz kabiny może brać i 3000 -jak ma na to klijenta.

Podzielam zdanie Piotra T. To dział ogłoszeń i nie ma co komentować cudzych ogłoszeń, także Grzesiu daj spokój :).

Odnośnie ceny za montaż kabiny, to może i najtańsza z brodzikiem kosztuje 400 zł, ale przecież przeważnie kabina z brodzikiem kosztuje 2000 - 5000 zł, a i za 15000 zł też są :lol:. Nie ma co się czepiać.

Gość gipsar
Gipsar nie wściekaj się tak, zagotowałem, bo w Krakowie montują kabiny za 100 zł, i czasami inne ceny człowieka wyprowadzają z równowagi.

Niewściekam sie, ale za 100 zł to ja niewychodze z domu,

pozdrowienia,

Gość gipsar
gipsar,

a w innych niż śląskie miastach też pracujecie?

Czy wchodzi w grę to że przyjeżdżacie do miasta oddalonego o 200 km i ja was nie wypuszczam dopóki nie zrobicie wykończeniówki? Mieszkając w domu (na budowie znaczy się)?

W zależności co to ma być? za wykonczeniówka

wyslij na maila zakres prac,

pozdrawiam.