Bernadka123 04/08/24 01:46 PM Zgłoś naruszenie Share Posted April 8 Witajcie,Czy ktos korzystał z ich usług i zamówił drzwi z montażem?Interesują mnie drzwi jak w załączniku.Firma przesłała wycenę około 6 tys tańszą niz popularny parmax. Parametry bardzo dobre, opinie również. [ATTACH=CONFIG]468641[/ATTACH] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
finlandia 04/08/24 08:02 PM Zgłoś naruszenie Share Posted April 8 Parametry? Konkretnie jakie? Sama marka: widziałem jak ze 2-3 lata temu zaczynali spamując każdy możliwy temat na fb. Jawnie - pisali sami najbardziej z nimi związani. Do tego wrzucali foty z realizacji pokazujące słaby montaż (sama piana, postawienie na wylewce) ale się wyrobili i już pokazują się lepiej i nie aż tak nachalni. Ale pierwsze wrażenie zostało... Ps. na tym forum nie ma nic o nich - po pierwszym temacie z reklamą dostaliby bana. Ale to tylko moja ocena "medialna". Produktu nie widziałem. Ps2. Parmax jest popularny medialnie. Ale w realu? To raczej porównanie firmy z uznaną marką do początkującego producenta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
theme 04/23/24 01:22 PM Zgłoś naruszenie Share Posted April 23 Wyglądają OK ale jaka cena taka jakość. Gdzieś te 6 koła musieli urwać, a jednak taki marketing o którym pisze Fin kosztuje. Popatrz sobie lepiej w kierunku Parmaxa czy CALa. Oczywiście kwestia dalej szczegółów co chcesz kupić, jaki masz budżet itd. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bernadka123 04/27/24 07:20 PM Author Zgłoś naruszenie Share Posted April 27 Parmaxa odrzuciliśmy od razu ze względu na fatalną obsługę klienta, nie wyobrażam sobie potencjalnej reklamacji skoro przy zakupie był problem. Zreszta opinie tylko to potwierdzają.Braliśmy pod uwagę jeszcze CALa w wersji arctic ale to tez już masówka. Ciężko skonfigurować opcje żeby pasowało do zaprojektowanej elewacji.Tylko w Adezo zaproponowali nam dopasowany kolor, dostaliśmy właśnie próbkę jak dokładnie będzie on wyglądać. Dopasowali też szerokość paneli. Fajny kontakt. Firma może nie jest potentatem ale z takim podejściem do potrzeb klienta wróże szybki rozwój. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
theme 05/28/24 02:06 PM Zgłoś naruszenie Share Posted May 28 Może zobacz sobie Stolpaw? Dawno już nie montowałem, bo to nie jest jakoś super popularna marka ale baaardzo miło wspominam te drzwi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mati Gdańsk 08/20/24 06:47 AM Zgłoś naruszenie Share Posted August 20 Cześć Wam, ja a raczej żona, wiecie jak jest, zamawialiśmy model Tirana, wybrałem ich z polecenia i nie żałują. Potrzebowałem 160x230 i solidny kawał drzwi i mamy!. Co mogę powiedzieć, obsługa niesamowita, tam jest dziewczyna Magda ma na imię serio ogarnia temat i pomaga ze wszystkim. Montaż rewelka, kolesie co przyjechali na montaż posprzątali po sobie no byłem w szoku, jakie minusy no tanie nie są ale z pewnością warte swojej ceny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
finlandia 08/20/24 08:23 AM Zgłoś naruszenie Share Posted August 20 Mati, możesz pokazać jak się prezentują u ciebie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts