kintaro 08.04.2024 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia Może ktoś mógłby doradzić, byłbym wdzięczny za odpowiedź. Razem z żoną mamy problemy z kręgosłupem i szukamy jakiegoś lepszego materaca. Sam nie wiem jaki wybrać, czy ma to być miękki, czy twardy, czy kieszonkowy czy też nie. Więc pomyślałem, że ktoś z użytkowników mógłby doradzić. Wiadomo w sklepie to też tak ci doradzą byle by się sprzedało. Nie znam się kompletnie ma materacach, a tak jak wspominałem mamy problemy z kręgosłupem. Chodzi o to, że z obecnym materacem jest taki problem, że każdego ranka budzę się "połamany", boli mnie wszystko i dopiero jak się rozruszam to przestaje trochę boleć. Sądzę, że to wina materaca, bo jak byliśmy na tygodniowym urlopie to nie miałem bólów wstając z hotelowego łóżka. Dla tego może ktoś coś doradzi jaką firmę wybrać, jaki model, albo po prostu może wkleić link do oferty, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dbx 08.04.2024 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia przestaw łóżko w inne miejsce, chociaż ze 2 metry oddalone od tego w którym obecnie stoi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 08.04.2024 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia Zakładając, że to nie spam i nie bot, to materac hotelowy był miękki czy twardy?Od ilu lat śpisz na tym materacu i kiedy pojawił się problem z kręgosłupem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts