emilch 14.04.2024 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia Witam, Posiadam szczelne szambo betonowe 10m3, trafiłem w sieci na zestaw zmieniający szambo w oczyszczalnie. Wygląda to interesująco i zastanawiam się na ile jest to legalne. Firma przygotowuje dokumentacje do zgłoszenia, a przypadku braku zgody zwracają kasę. Co o tym sądzicie, wydaje mi się to trochę naciągane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siinski 17.04.2024 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia Dobrze Ci się wydaje , jest to naciągane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam i ewa razem 18.08.2024 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia W dniu 14.04.2024 o 11:13, emilch napisał: Witam, Posiadam szczelne szambo betonowe 10m3, trafiłem w sieci na zestaw zmieniający szambo w oczyszczalnie. Wygląda to interesująco i zastanawiam się na ile jest to legalne. Firma przygotowuje dokumentacje do zgłoszenia, a przypadku braku zgody zwracają kasę. Co o tym sądzicie, wydaje mi się to trochę naciągane... Dlaczego, jest naciagane ? Przecież zestaw haba jest wykonany zgodnie z polską norma i posiada certyfikat. Proszę o odpowiedź. Przymierzam się do kupienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wnikający 30.08.2024 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia Nie jest naciągane tylko w tym panstwie to co "kraj to obyczaj", jeśli u ciebie przejdzie to montuj. Ja bym wolał coś na zasadzie modułu bamartecha albo centroplast. I rób to póki możesz bo coś realia się tak kompllikują, że sąsiad ma oczyszczzalnie a ty już nie możesz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts