jowik2 14.04.2024 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia Witam Mam 3 oferty na okna: Schuco, MsOkna, Izoplast. 38500, 37000, 34000. Wszystkie mają podobne U, na co zwrócić uwagę, oprócz ceny? Ciepłe ramki.. Która z tych firm ma najlepsze susunek jakość/cena? Wyglądają podobnie, a czy bezproblemowe okaże się dopiero po kilku latach. Kolejny problem to kolor, chciałem jaśniejszy od RAL7016, ale niestety będzie problem z doborem drzwi i bramy garażowej. Podobno można pomalować, le.chyba wolę oryginalna powłokę z fabryki niż nałożona ręcznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maaszak 14.04.2024 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia Czy na pewno drzwi i brama muszą być idealnie w tym samym kolorze co okna? Z reguły jak nie można dobrać idealnie to idzie się w drugą stronę - dobiera się bardziej ekstrawaganckie połączenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jowik2 14.04.2024 14:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia (edytowane) Kolory wybiera żona, ja bym brał antracyt gładki i po sprawie, nie trzeba dopłacać za extra kolor, ja jestem od tych technicznych spraw, niestety każda firma mówi że jest lepsza od drugiej, a że na forum można naprawdę uzyskać fajne podpowiedzi, więc wolę się zapytać, niż źle wybrać. Jedna z nich chciała mi dać hs pcv z oknami 4mm, to mi laikowi zapaliła się czerwona lampka i od razu zmieniłem na aluminiowy z szybami 6mm.Druga zaproponowała klinatyt, a trzecia, że klinatyt pod wpływem ciepła się faluje... Edytowane 14 Kwietnia przez jowik2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 24.09.2024 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2 godziny temu, adamRe napisał: Jeśli chodzi o jakość, to nie mam najmniejszych wątpliwości, że Schuco jest liderem. Mają w ofercie zarówno rozwiązania aluminiowe, jak i z PVC w szerokiej gamie kolorystycznej. Można nawet pobrać aplikację, która umożliwia dobór odpowiedniego rodzaju wykończenia powierzchni: Schueco ColourChart im App Store (apple.com) Polecam kontakt z Premium Partnerem Schuco, firmą Marsel z Goleniowa. Oni z pewnością pomogą w podjęciu ostatecznej decyzji. Kolego Ty od tego durnego spamowania i reklamowania pogubiłeś się w swoich durnych wywodach bo jak czytam ten spam to z całej Polski robili Ci te okna i montowali i z tego zachwytu polecasz firmę z Wrocławia, z Goleniowa, z Leszna , z Krakowa i z pod Krakowa, z Zagnańska, Z Zawadzkie k/Opola, z Jędrzejowa ale nie martw się jeszcze masz tysiące miejscowości do reklamowania i aż boję się z ilu jeszcze miejscowości miałeś firmy które robiły cos w domu i wokół Twojego domu. Nawet kłamać nie umiesz więc daruj sobie ten marny spam bo nikt tu głupi nie jest aby nabrać się na te żałosne reklamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts