Marek i Ola 14.01.2005 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2005 Od pewnego czasu obserwuje to forum . Dom wybudowałem kilka lat wcześniej i przez teren budowy przeszło wiele ekip budowlanych, jednych lepszych drugich gorszych .Na szczęście to już przeszłość. Na lato zeszłego roku zdecydowaliśmy o budowie kominka poszukiwania odpowiedniej firmy trwały długo nie miałem zbyt wygórowanych żądań wkład ,piaskowiec ma być ładny i nie robić problemów (w Katowicach jest kilka firm z kominkami ale umówić się na przyjazd i doczekać na projekt zgroza plus 100zł za opinie) Przez przypadek dowiedziałem się że dawny znajomy ma kominkarza który przebudowuje kominek po innej firmie (zapalił się strop w kanadyjczyku okazało się że coś jest żle zrobione w kominku ,sprawa w sądzie).W czasie przebudowy tego spalonego kominka znajomy dokładnie patrzył na każdy ruch czynność i użyty materiał przez pana kominakrza żeby nie wydarzyła się podobna sytuacja .Okazało się że naprawa przebiegła bardzo dobrze fachowiec zna się na robocie i z czystym sumieniem znajomy mi go polecił. No to telefon dzwonię umawiam się za dwa dni, jest . Za trzy dni jest znowu, projekt materiały umowa i umawiamy termin . Kominek już stoi dokładnie taki jaki chcieliśmy pali się super i co najważniejsze zdążył przed świętami .Może ktoś zapyta po co to pisze ( zamówił firmę zrobili to co trzeba i po sprawie) Dlatego że na dzień dzisiejszy trudno jest wyszukać dobrą i fachową firmę która zrobi to co się do niej należy według umówionych stawek terminów i nie trzeba ich potem szukać i prosić się o jakieś poprawki (przerabiałem to niejednokrotnie). Kominkarz zrobił to co trzeba szybko sprawnie i dlatego mogę go polecić .Jak ktoś jest zainteresowany piszcie podam namiar a jak ktoś chce prześle zdjęcie kominka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 14.01.2005 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2005 Ja bym bardzo chciała zobaczyć zdjęcie kominka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 14.01.2005 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2005 Ja też!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulek2005 14.01.2005 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2005 Ja też chcę zdjęcia zobaczyć A na priva poproszę ślicznie o namiar na tego pana. Czy myślicie, że do Brennej będzie miał za daleko? Pozdrawiam Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts