Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wieszaki do stelażu płyty gk

Recommended Posts

Witam. Nie mam jak dodać zdj więc spróbuję wyjaśnić. Mianowicie na strychu chciałbym zrobić mieszkanie i do belek z dachu przykręcić stelaż i płyty gk. Pracowałem z wieszakami płaskimi ale nie wiem czy nie ma jakiegoś innego lepszego czy szybszego systemu,jestem samoukiem więc jakieś rady pomysły bądź nazwy i ogarnę to sam dzięki wielkie za pomoc

• 2 weeks później...

Lekkie ramki będą dobrze pasować do haczyków do zdjęć. Jeśli się martwisz, możesz kupić wytrzymałe haczyki z 3 gwoździami.

Ciężkie ramy będą w porządku z mocowaniami do płyt gipsowo-kartonowych. Użyłem ich do powieszenia wiszącego na ścianie wieszaka do suszenia ubrań, w którym regularnie mieści się dużo ciężkich, mokrych ubrań omegle xender.

Edytowane przez tress

• 6 months później...
W dniu 25.04.2024 o 11:41, tress napisał:

Lekkie ramki będą dobrze pasować do haczyków do zdjęć. Jeśli się martwisz, możesz kupić wytrzymałe haczyki z 3 gwoździami.

Ciężkie ramy będą w porządku z mocowaniami do płyt gipsowo-kartonowych. Użyłem ich do powieszenia wiszącego na ścianie wieszaka do suszenia ubrań, w którym regularnie mieści się dużo ciężkich, mokrych ubrań omegle xender geometry dash deadlocked

Wykorzystanie wieszaków do oprawiania płyt kartonowo-gipsowych, skupiając się na wskazówkach i rekomendacjach dla majsterkowiczów, aby pomóc tym, którzy chcą efektywnie stworzyć przestrzeń mieszkalną na poddaszu lub w podobnych pomieszczeniach.

Edytowane przez BryanABoyer