Roman6 15.04.2024 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia Hej, Mam pytanie, jak zabezpieczyć klinaryt pod oknem? Niestety ale nie zrobiłem tego przed zrobieniem elewacji Mam już tynki zewnętrzne, czy podwaline powinienem zabezpieczyć folią EPDM w płynie i wjechać nią na tynki elewacji, a potem zakryć deską tarasową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lundy 29.04.2024 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia Rozwiązania długoterminowe.... Będziesz chciał zacienić całą stronę domu. Słońce pali też dom. Jeśli możesz, posadź pełnowymiarowe oleandry lub fikusy. Za kilka lat będziesz ustawiony. Następnie, jeśli możesz, rozstaw żagiel/cień przeciwsłoneczny po tej stronie domu. Trochę bardziej zaangażowane, ale świetne rozwiązanie krótkoterminowe, jeśli nie musisz się martwić o HOA. Plus dobry dodatek podczas wzrostu nowych roślin. W obu przypadkach można zastosować standardowe zabiegi okienne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts