Filip0 19.04.2024 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2024 Witam, remont starego domu, ogrzewanie grzejnikowe.Zerwana stara podłoga a tam piach.. szukam porady jak za to najlepiej się zabrać. Wybierać piach, robić chudziak (ile cm?), potem folia, styropian 10cm i na to samopoziom (ile cm?) Czy może ubić piach, na to folia, styropian i na to beton, a potem wyrównać samopoziomem? Doradziłby ktoś jak do tego się zabrać?Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
govardh 30.04.2024 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2024 Sam robiłem podłogi i zatrudniałem specjalistów do ich naprawy i renowacji. Nigdy nie poniosłem wystarczających kosztów, aby rozważyć nową podłogę, nawet kosztem mojego zdrowia psychicznego. Jak rozległe są szkody? Jak duże są dziury, gdzie się znajdują? Czy oparzenia są bardzo głębokie? Czy podłogi są nierówne ze względu na problemy konstrukcyjne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts