oletomada 21.04.2024 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia Witam, stoi mi woda w drenażu, w kominkach wentylacyjnych i studzience rozdzielczej.Drenaż zbudowany z pakietów rozsączających WBOX, które są na piachu. Na pakietach leży rura drenarska, wszystko owinięte włókniną. 6 lat działało wszystko bezproblemowo.Co poradzić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swierol 21.04.2024 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia A nie jest tak, że od 6 lat masz najwyższy poziom wód gruntowych? Interesowałeś się kiedyś tym tematem? Czy przez te 6 lat płukałeś kiedykolwiek POŚ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oletomada 21.04.2024 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia Nie sprawdzałem ostatnio na jakim poziomie są wody gruntowe, jak do tej pory nie było problemu. Co masz na myśli mówiąc o płukaniu POS? wyciągnięcie z ziemi pakietów i je płukać silnym strumieniem ? Nic z POS nie robiłem za wyjątkiem regularnego sypania bakterii oraz raz do roku wyciąganie zawartości ze zbiornika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts