arks20192 22.04.2024 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia Witam mam problem ekipa która na jesień mi deskowała i papowała dach zwaliła robote i teraz na wiosnę przy opadach deszczu dach cieknie w kilku miejscach normalnie kapie. Czy można położyć drugą warstwę papy na tą pierwszą? Docelowe pokrycie blachodachówka. Jaka papa będzie dobra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andej 27.04.2024 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia (edytowane) Mam problemy z czymś podobnym na moim Enderze 3 V3 KE. Myślę, że mam teraz ustawione przesunięcie Z lub przynajmniej blisko. Świetnie się przy tym bawiłem (dopiero zaczynam przygodę z tym hobby). Z pewnością było to frustrujące, ale nauka tego była świetna. Te subwoofery były niesamowite. Jest tu wielu bardzo kompetentnych i pomocnych ludzi router login. Edytowane 30 Kwietnia przez andej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts