Horas91 25.04.2024 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia Czesc, Mam garaz w bryle budynku. W grazu zamontowana jest brama garazowa jednoskrzydlowa, podnoszona do gory. Brama ta zostala zamontowana okolo 2000 roku, jest docieplona -+5 cm w skrzydle. Aktualnie jestem na etapie remontu. Zastnawiam sie czy wymieniac brame - ogladalem nowe bramy, ale ich wartosci U tak srednio mnie przekonuja. Zreszta jakos wykonania tych nowych bram - tez nie wyglada na wiele lepiej niz to co ja mam. Myslalem aby przed brama, zamontowac w ociepleniu rolete - ktora bedzie przez wiekszosc czasu opuszczona i tym tez uchroni brame przed naporem wiatru. W garazu i tak nie trzymam auta a narzedzia ogrodowe i motocykle. Jest to lepsze rozwiazanie? Czy lepiej zamontowac nowa brame. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts