Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Najlepsi doradcy na tym forum - kandydatury

Redakcja

Co sądzisz o doradcach na forum  

7 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co sądzisz o doradcach na forum

• Są znakomici
      4
    • Nie miałam z nikimi kontaktu na forum
      3

Recommended Posts

"Najlepszy doradca na tym forum" to ranga pod nickiem, którą otrzymują forumowicze wybitnie służący radą innym.

Czekamy na Wasze propozycje, kogo uhonorować taką rangą. Już kilka osób ma tę rangę, będą następni. To taki najwyższej klasy medal na forum "Muratora".

• Odpowiedzi 2,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

"Najlepszy doradca na tym forum" to ranga pod nickiem, którą otrzymują forumowicze wybitnie służący radom innym.

Czekamy na Wasze propozycje, kogo uhonorować taką rangą.

Witam,

Zglaszam dwie kandydatury: Inwestor oraz BIO. Wprawdzie BIO sie pozegnal z forum i zniknal, ale mam nadzieje ze powroci by bylo nam cieplo a kominy dymily radosnie :D

Pozdrowienia

Z rękawa tak nie wezmę. Z drugiej strony jeśli za wiele osób dostanie taki tytuł albo dostaną postaci kontrowersyjne to nie będzie to pożądana plakietka. Wolałbym raczej przeczytać pod nickiem np. najlepszy doradca od okien na tym forum, od instalacji elektrotechnicznych, od prawa itp. A co to za najlepszy doradca co się wpisuje do co drugiego wątku i wszystko wie najlepiej?

Bardzo miło było mi przeczytać Wasze zgłoszenia mojej osoby.

Niezwykle miło było zobaczyć także, że kilkoro z Was swój jeden jedyny głos oddało właśnie na moją kandydaturę.....

To sympatyczne, że moje posty zostały zauważone.

Zauważone w pozytywnym tego słowa znaczeniu.

Dziękuję

Pozwolicie, że ze swej strony wysunę kolejną kandydaturę na najlepszego doradcę.

Moim zdaniem na ten tytuł w dziedzinie procedur prawnych w procesie inwestycyjno budowlanym ze wszech miar zasługuje nasz koleżanka aib Marianna .

Co prawda aib Marianna nie długoletnim Forumowiczem. Jej staż datowany jest zaledwie na październik ubiegłego roku a liczba postów nie jest powalająca raptem - 136. Ale za to jakież rzetelne są to posty. Precyzyjnie udziela wyjaśnień podpierając swoje wypowiedzi podstawami prawnymi.

aib Marianna w swoim profilu napisała:

zawód - architekt

Zainteresowania :architektura, budownictwo, administracja arch. - budowl. - procedury

Przekonała mnie, że miała podstawy tak właśnie napisać.

Jeśli Redakcja zaakceptuje tę kolejną kandydaturę i dołoży jej nick do listy w ankiecie to z przyjemnością oddam na nią swój głos.

Pozdrawiam

Wowka, ponieważ Bio już nie ma na Forum [chyba :wink:].

Dajcie "ponurkowi"- cytujący forumowicz :lol:

:o :-? :x :evil:

Kurcze, to poważna ankieta, która ma wyróżnić osobę bardzo pożyteczną dla Forum, a nie miejsce na robienie sobie jaj.

Proszę Redakcję o usunięcie mnie z tego zaszczytnego grona kandydatów na górze. Dziękuję.

Ta ponurku poważna .Tylko że nie konkretna i dlatego jest to nie trafiona propozycja przez redakcję.W tym temacie zgadzam sie z Jezierem że :" Wolałbym raczej przeczytać pod nickiem np. najlepszy doradca od okien na tym forum, od instalacji elektrotechnicznych, od prawa itp"

Aha a tak a propo to ciekawi mnie kto na Ciebie ponurku zaglosował bo ja tego głosu nie dałem.Wychodzi na to że sam na siebie zagłosowałeś ?????:roll:

I ja chciałabym zagłosować na Bio. W kotłach itp jest najlepszy.

Czy moge jeszcze zaproponować jedną kandydaturę? Nie czekając na odpowiedź podaję - Modulor. Tyle co on na czacie w kwestiach problemów architektonicznych klaruje, to zasługuje to naprawdę na wyróżnienie. Poza tym dzięki Modiemu dowiedziałam się jak powinna być wykonana oblicówka drewniana na ścianie jednowarstwowej (o co Redakcji M od roku doprosić się nie mogę :wink: ).

Dokładnie tak, właściwie chciałoby się rzec - tylko tak ! Inaczej to będzie tytuł mylący, zwłaszcza dla nowych Forumowiczów. Zresztą po to chyba ta dyskusja ? By wymyśleć jak najlepsze rozwiązanie ? Co do sympatii, kto miałby przydzielać te rangi ? Plebiscyt popularności na Forum Muratora ? Bo już w tej dyskusji głosowanie jest - delikatnie mówiąc - słabe ?

Aha a tak a propo to ciekawi mnie kto na Ciebie ponurku zaglosował bo ja tego głosu nie dałem.Wychodzi na to że sam na siebie zagłosowałeś ?????:roll:

No na pewno. Muszę jeszcze tylko podzwonić po krewnych i znajomych Królika, cobym lepszą lokatę zajął w tym rankingu, bo na razie to tyły wycieram :-?.

Co do zaspokojenia Twojej ciekawości, daj może ogłoszenie z nagrodą.

Głosowałem na Wowkę, co jest wyraźnie napisane w poście.

Ale spiskowe teorie trzymają sie nieźle :lol:

Redakcjo, ponawiam prośbę o wyautowanie mnie z tej ankiety.

Ekspert to człowiek, który przestał myśleć. On wie! [Frank Lloyd Wright]