Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Najlepsi doradcy na tym forum - kandydatury

Redakcja

Co sądzisz o doradcach na forum  

7 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co sądzisz o doradcach na forum

• Są znakomici
      4
    • Nie miałam z nikimi kontaktu na forum
      3

Recommended Posts

przedkładam do przemyślenia przycisk "pomógł" , użytkownicy mogliby decydować na bieżąco o tym czy ktoś jest pomocny . przyznam ,że jestem na forum od 2010r , a pierwszy raz mignął mi wątek "nominacji"

dobrze funkcjonuje to na innych dużych forach typu elektroda , czy mitsumaniaki

d9b65b91e8b9e76fmed.jpg

.

47bf6fd7d4f6f182med.jpg

zapewne pojawią się argumenty , że to pole do nadużyć , ale tam naprawde to funkcjonuje . a tutaj jak patrze na wypowiedzi niektórych to ręce opadają bo wygląda to jak nabijanie postów , wiem ,że każdy z 10 tyś postów nie może być tylko i wyłącznie "pomocny" i ,że trzeba czasem pogadać o niczym , ale...

nominacje od kilku forumowiczów , przekuwane przez mod'ów w tytuły , też obarczone moga być błędem , czego jestem chyba przykładem ponieważ niedawno w moim profilu widniał napis "profesjonalny doradca..."

.

f2d9f9bff3841124med.jpg

.

, a po kilku dniach zniknął . daleko mi do najlepszych i nawet przez głowę by mi nie przeszło ,że taki mi się należy

e572b8e31482c051med.png

.

1ef9e8e022d31829med.png

.

Może wkońcu wydeptam tę ścieżkę , do bardziej racjonalnego promowania pomocnych uzytkowników.

Progi ilości postów są mylące , nominacji do tytułów brak bo nikt z nowych nie wie , że tutaj tak to się odbywa , że trzeba znaleźć temat o nominacjach itd

• Odpowiedzi 2,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 1 month później...
  • 3 months później...
Szanowni moderatorzy.

Nie wiem czy dobrze dobrze piszę, jeżeli nie tu to przepraszam i proszę o wskazanie działu gdzie mogę to zrobić.

Zwracam się z prośbą o przyznanie użytkownikowi @bobrow tytułu "FORUMOWICZ WIELKI SERCEM". Wiem, że jestem tutaj inaczej odbierany, ale to jest na poważnie. Czytałem wiele razy co gość robi dla ludzi na tym forum. Pomaga jak nikt tutaj inny. Miałem oczywiście nim małe przeboje, ale uważam, że zasługuje na coś takiego. Pomógł tu wiele razy bardzo dużej liczbie osób. Zrobił to profesjonalnie i z klasą. Ma dużą wiedze. Wydaje , że wiele osób ma takie samo zdanie jak ja.

Pozdrawiam.

Tak

Mała uwaga, tytuł „Forumowicz wielki sercem” jak do tej pory był przyznawany za aktywne uczestnictwo w uprzednio na FM przeprowadzanych, cyklicznie co roku licytacjach fantów wystawionych przez forumowiczów i dzieci z domu dziecka. Należałoby więc zweryfikować propozycję i ewentualnie wystawić kolejną.

Osobiście jakiś czas temu postulowałem za przyznaniem innemu forumowiczów tytułu ale widać, że tradycja się pomału zaciera lub obecnie Redakcja, ma inny pomysł na to jak, kiedy i czy w ogóle dana ranga będzie przyznawana. Moim skromnym zdaniem, można by do tego powrócić.

Szanowni moderatorzy.

Nie wiem czy dobrze dobrze piszę, jeżeli nie tu to przepraszam i proszę o wskazanie działu gdzie mogę to zrobić.

Zwracam się z prośbą o przyznanie użytkownikowi @bobrow tytułu "FORUMOWICZ WIELKI SERCEM". Wiem, że jestem tutaj inaczej odbierany, ale to jest na poważnie. Czytałem wiele razy co gość robi dla ludzi na tym forum. Pomaga jak nikt tutaj inny. Miałem oczywiście nim małe przeboje, ale uważam, że zasługuje na coś takiego. Pomógł tu wiele razy bardzo dużej liczbie osób. Zrobił to profesjonalnie i z klasą. Ma dużą wiedze. Wydaje , że wiele osób ma takie samo zdanie jak ja.

Pozdrawiam.

W takich kategoriach przyznawane były tytuły "Najlepszy doradca na forum". "Forumowicz wielki sercem" było przyznawane za udział w aukcjach świątecznych, ale ostateczna decyzja zawsze należała do Redakkcji..

Stam222, Twoje "tak" oznacza potwierdzenie wniosku Kubsona? To istotne, bo co dwa głosy to nie jeden ;)

Ooo...

Szanowna Redakcjo, drogie Koleżanki i Koledzy,

serdecznie dziękuję za docenienie mojego zaangażowania w "życie" Tutaj, obiecuję nie skrzywić się w jakąkolwiek stronę i przedstawiać sprawy w jak najbardziej obiektywnym świetle.

Nie mam zamiaru uruchamiać żadnej krucjaty -chciałbym tylko , aby zwykli LUDZIE mogli w sposób jasny i zrozumiały zobaczyć "nasze" sprawy PeCeowe.

To pomoże nam wszystkim-powietrze będzie czystsze (przynajmniej w najbliższym sąsiedztwie ,a węglowe elektrownie może też kiedyś będą miały mniejszą produkcję "uboczną"...) , nowi inwestorzy może dobiorą bardziej świadomie sprzęt i będą wiedzieli w czym są różnice (i za co płacą).

Jeszcze raz WIELKIE DZIĘKI za zaufanie , to jest dla mnie dodatkowe wyzwanie :bye:

Pozdrawiam

Wszelkiej pomyślności w Nowym Roku 2019

PS

Kol. Kubson - nie spodziewałem się takiego uznania i takiego Twojego zaangażowania w docenieniu moich "wypocin i walk wewnętrznych"

Dziękuję.

Odgrzeję trochę temat, myślę że to najwyższy czas by poszerzyć grupę o kolejnych najlepszych doradców na forum:).

Proponuję kolegę CityMatic, uważam że nominacji nie trzeba zbytnio uzasadniać. Mam nadziej, że osoby które miały z kolega styczność, śledzili jego posty, miały okazję wysłuchać jego cennych rad, zgodzą się ze mną i poprą kandydaturę.

Popieram - CityMatic jest jak najbardziej najlepszym doradcą - zawsze pomocne i merytoryczne posty + cierpliwość do kilkukrotnego tłumaczenia zagadnienia w razie potrzeby - więc należy mu się tytuł Najlepszy Doradca :)

Gratuluję koledze bobrow przyznanej rangi.

Może przy okazji Redakcja ponownie rozważyła by propozycję przyznanie podobnej rangi koledze CityMatic?

Wiem, że zgłoszenie zostało umieszczone dosyć dawno ale przez zmiany personalne.na FM mogło umknąć uwadze.

Gorąco zachęcam innych forumowiczów do poparcia naszej kandydatury.

Edytowane przez Tomaszs131
Uzupełnienie.

Gratuluję koledze bobrow przyznanej rangi.

Może przy okazji Redakcja ponownie rozważyła by propozycję przyznanie podobnej rangi koledze CityMatic?

Wiem, że zgłoszenie zostało umieszczone dosyć dawno ale przez zmiany personalne.na FM mogło umknąć uwadze.

Gorąco zachęcam innych forumowiczów do poparcia naszej kandydatury.

Dla pewności - ja cały czas podtrzymuję moje poparcie w tej sprawie.

Również jestem za . Gdzie się nie obrócić City już tam jest ...

a ja jestem przeciw. Co z tego, ze jest? jak daje takie rady , to ja dziękuję https://forum.muratordom.pl/showthread.php?353009-P%C4%99kaj%C4%85ce-p%C5%82ytki-na-%C5%9Bcianie

Bez wiedzy, na chybił trafił.

Do samego CityMatic nic nie mam.

a ja jestem przeciw. Co z tego, ze jest? jak daje takie rady , to ja dziękuję https://forum.muratordom.pl/showthread.php?353009-P%C4%99kaj%C4%85ce-p%C5%82ytki-na-%C5%9Bcianie

Bez wiedzy, na chybił trafił.

Do samego CityMatic nic nie mam.

wiesz , po omacku bez zobaczenia jak to dokładnie wygląda i tylko po opisie (czasem niejednoznacznym)można nie trafić w punkt problemu za pierwszym podejściem i nie czepiałbym się .

"Nie myli się tylko ten co nic nie robi "

Co powiesz o takich poradach elity https://forum.muratordom.pl/showthread.php?29697-Najlepsi-doradcy-na-tym-forum-kandydatury&p=7642676&viewfull=1#post7642676 .

Podałbym jeszcze kilka osób w tym moda... z cudownymi radami , ale w nawale ich postów teraz tego nie odszukam .

wiesz , po omacku bez zobaczenia jak to dokładnie wygląda i tylko po opisie (czasem niejednoznacznym)można nie trafić w punkt problemu za pierwszym podejściem i nie czepiałbym się .

zgadza się, ale tym razem opis był zupełnie inny niż porada. Ale mi to wisi,

i tak przesiewam każde porady, i nigdy nie zwracam uwagi na to czy to jest najlepszy czy najgorszy doradca forum. Każdą poradę i tak trzeba zweryfikować.

• 2 weeks później...