Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Najlepsi doradcy na tym forum - kandydatury

Redakcja

Co sądzisz o doradcach na forum  

7 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co sądzisz o doradcach na forum

• Są znakomici
      4
    • Nie miałam z nikimi kontaktu na forum
      3

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

jeśli ktokolwiek ma jeszcze wątpliwości co do tego, jakie są prawdziwe intencje house, rrmi, Ewuni itd. poza szydzeniem i rozwalaniem kolejnych wątków, zapraszam tutaj:

http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=54236&start=300

tylko przepraszam z góry Was za goły tyłek :o , wystawiony na Was przez house...

dobrej nocy i miłego czasu spędzonego nie tylko na forum :D

mimilapin :D

Nawiazujac do tematu watku, zglaszam propozycje nadania tytulu dla wyzej piszacej"najwiekszego pacana i maciciela" :lol: . :lol: :lol:

Pacan nawet to zrozumie ze nie tyczy sie to "Was", tylko golego tylka twojej cory w pogoni za sloncem razem z toba:lol: :lol: :lol: .

Do ciebie rzeczywiscie nic nie dociera :lol: :lol: :lol: i dalej swoje jak zwykle :lol: :lol: :lol: .

oj house kaftan zdjeli i tabletki nie podane :lol:

5.20 rano, 5.40 rano.....

i tyle pogardy dla innych, że aż się wylewa z tych postów...

szok!!! :o :o :o

Czy nie widzicie, że jest to temat z propozycjami kandydatur dla najlepszych doradców??? :o :evil:

...................................................................................................

powtórze swoją Kandydaturę, bo niestety pewno się zagubiła w tym bagnie.... :( :-?

Uważam, że Mdzalewscy jest najlepszym doradcą na forum, zwłaszcza w dziedzinie agd.

Forumowicze doceniają Jego uprzejmość i doświadczenie w tej dziedzinie, dlatego zwracają się z pytaniani bezpośrednio do Mdzalewskich w dziale Wnętrza :)

Kolejną osobą, która zasługuje na szczególny tytuł jest Ew-ka - osoba szczególnie ciepła, pogodna i rozsądna.

Taki Dobry Duszek Forum :p

A Jej pisanie o relacjach międzyludzkich, o mężu, dzieciach, budowanym domu - napawa radością i optymizmem na każdy zwykły, nawet szary dzień :p

Ew-ka - rozjaśniasz swoimi postami to forum :D

podobnie Matka - emanująca ciepłem i rozwagą - forumowa mateczka z extra fajką - cygarem...pokoju :D

wielbiam Was czytać i oby więcej takich postów i takich postaw!

monka

to, co napisałam , dotyczy 2112wojtka, nie Ciebie , nie house , nie rrmi... Myślę, że 2112wojtek nie potrzebuje adwokatów, a posty z kłamstwami są cały czas na forum i przepraszam, nie było i jak widać nie będzie.

2112wojtek stracił tytuł z własnej winy - tak uznała Redakcja.

powtórzę kandydatury osób zasługujących moim zdaniem na uhonorowanie na forum:

Uważam, że Mdzalewscy jest najlepszym doradcą na forum, zwłaszcza w dziedzinie agd :D .

Forumowicze doceniają Jego uprzejmość i doświadczenie w tej dziedzinie, dlatego zwracają się z pytaniani bezpośrednio do Mdzalewskich w dziale Wnętrza

Kolejną osobą, która zasługuje na szczególny tytuł jest Ew-ka - osoba szczególnie ciepła, pogodna i rozsądna.

Taki Dobry Duszek Forum :D

A Jej pisanie o relacjach międzyludzkich, o mężu, dzieciach, budowanym domu - napawa radością i optymizmem na każdy zwykły, nawet szary dzień

Ew-ka - rozjaśniasz swoimi postami to forum :D :D :D

podobnie Matka - emanująca ciepłem i rozwagą - Forumowa Mateczka z extra fajką - cygarem...pokoju uwielbiam Was czytać i oby więcej takich postów i takich postaw!

http://www.ekatalog.com.pl/matka-cybergran.jpg

Bardzo nieładnie pisać takie uwagi, po tak miłych i ciepłych kandydatkach, które niestety gubią się w robionym przez was bagienku, wstyd!!!:evil:

http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_1_75.gif poraz kolejny. :lol: :lol: :lol:

Nic innego, tylko dalej pozostajesz moim liderem do tytulu ktory proponuje. :lol:

monka

to, co napisałam , dotyczy 2112wojtka, nie Ciebie , nie house , nie rrmi... Myślę, że 2112wojtek nie potrzebuje adwokatów, a posty z kłamstwami są cały czas na forum i przepraszam, nie było i jak widać nie będzie.

2112wojtek stracił tytuł z własnej winy - tak uznała Redakcja.

Umiem czytać mimi i wiem czego dotyczył Twój post. Ty jednak nie zrozumiałaś tego co napisałam.

monka

nie mam najmniejszego zamiaru kontynuwać tego tematu

Przestańcie, przestańcie, przestańcie!!!

dla swojego dobra i dla spokoju na forum!!!

dajcie wreszcie spokój tym, którzy normalnie chcą poczytać i pisać na forum, którzy chcą podzielić się radością budowania i swoimi doświaczeniami!!!

to, co prezentujecie tutaj jest już po prostu chore! :evil: :evil: :evil:

Mimi od jakiegos czasu przygladam sie temu co robisz i powiem Ci, ze jestem tym zbulwersowana.... te wieczne cytaty wyrwane z kontekstu, zmieniane posty, nowe nicki i podgrzewanie atmosfery!!!!

To co wyzej napisalas PROSZE zebys zastosowala przede wszystkim do siebie!!!!!!!!!!! Nie pograzaj sie!!!!!!!!! Zajmij sie czyms innym!!!!!!!!!!!

no i dalej...ręce opadają, wracam do projektowania łazienek, ech....

ale prosze tylko, miejcie choć odrobinę szacunku dla Tych wspaniałch forumowiczów, których kandydatury są tutaj podane, a których nominacje giną niestety w tym bagnie..przykre to po prostu :(