Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Najlepsi doradcy na tym forum - kandydatury

Redakcja

Co sądzisz o doradcach na forum  

7 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co sądzisz o doradcach na forum

• Są znakomici
      4
    • Nie miałam z nikimi kontaktu na forum
      3

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hojni jesteście...

Po dwóch miesiącach stazu już Najlepszy...

a czy staż decyduje o tytule??? :roll: ...

Niekoniecznie. Ale wg mnie 100 postów i dwa miesiące, to trochę za wczesnie...

Ale to moje osobiste zdanie. Ja bym po prostu trochę jednak poczekał.

a specjalistkę od oświetlenia nazwiemy "panienka spod latarni"

wymiękłam ... :lol: :lol: :lol:

co do wyróżnień ... ilość wyróżnień ostatnio faktycznie ponad normę ... uważam jak Retro ... żeby na wyróżnieniach oszczędzać bo co to za wyróżnienie skoro ich na forum tak wiele ... żadne wyróżnienie ....

tak naprawdę każdy forumowicz jest jedyny , niepowtarzalny i każdemu jakoś tytuł możnaby dopasować na upartego ....

a tutaj o konkretne zasługi chodzi poparte doświadczeniem , posiadaną wiedzą, stażem ....

trzebaby może jakieś zasady przyznawania tytułów naprędce sklecić bo się śmietnik z tytułami na tym forum zrobi....

to moja propozycja - Niezły a nawet Najlepszy Doradca od Hydrauliki

Niezły - dziś ocaliłeś moją podłogówkę i jakieś 3 stówy :D - DZIĘKI

Niewątpliwie Niezły jest bardzo dobrym fachowcem w dziedzinie hydrauliki .... to nie podlega dyskusji.

Natomiast proponuję prześledzić ostatnie strony wpisów w Jego profilu. Udziela się sporadycznie .... 60 wpisów od marca 2009 do listopada 2009 .

Uważam , iż doradcą powinna być osoba która na forum jest dostępna często, udziela się systematycznie i systematycznie doradza forumowiczom.

Proponuję poczekać jeszcze jakiś czas z tą kandydaturą - poobserwować , i jeśli niezły będzie mógł poświęcić forum więcej czasu i częściej tu bywać - wtedy wznówmy kandydaturę.

Pozostałym kandydaturom wcześniej wysuniętym nie miałam czasu się przyjrzeć , ale wieczorkiem znajdę chwilkę to prześledzę.

Proponuję dokładne zapoznawanie się z tematem zapodanej kandydatury i nie działać pod wpływem emocji , ale po prostu prześledzić wstecz działalność danego "delikwenta" na forum , i żeby każda kandydatura była dobrze uzasadniona - także faktami.

1000% poparcia dla AsiaMariusz!!!

Dusza okienkowego wątku!! Wiedza, doświadczenie, profesjonalizm + chęć dzielenia się nimi z nami laikami :D Do tego jeszcze ma zacięcie nauczycielskie i cierpliwość do tłumaczenia zawiłości firankowo-zasłonowo-dekoracyjnych!

Ba! Asia nie tylko nas inspiruje, wrzuca zdjęcia, podpowiada i tłumaczy! Asia rozwiązuje nasze okienkowe problemy! Ciemną nocą, po pracy siedzi nad naszymi błaganiami "Pomóż! Co powiesić na tym oknie? Co tutaj pasuje? Jak to zrobić?" I charytatywnie poświęca swój prywatny czas, żeby wykombinować co naszych oknach będzie najpiękniejsze :D

Asia jest Mistrzynią Dekoracji Okien!!! :D