Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Najlepsi doradcy na tym forum - kandydatury

Redakcja

Co sądzisz o doradcach na forum  

7 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co sądzisz o doradcach na forum

• Są znakomici
      4
    • Nie miałam z nikimi kontaktu na forum
      3

Recommended Posts

absolutnie Asi się należy za fachową i czasochłonną pomoc, nie dziwię się że nie będzie chciała go przyjąć.

łachę robi... :-?

już ma

Wtedy jeszcze nie miała.

Sloneczko, a co z "naszym" Zbigniewem? :roll: :wink:

malgos2 Czym zawiniłem ? :roll:

• Odpowiedzi 2,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

absolutnie Asi się należy za fachową i czasochłonną pomoc, nie dziwię się że nie będzie chciała go przyjąć.

łachę robi... :-?

już ma

Wtedy jeszcze nie miała.

Sloneczko, a co z "naszym" Zbigniewem? :roll: :wink:

malgos2 Czym zawiniłem ? :roll:

No co, no co? Nikomu sie nie chcialo listy uporzadkowac, a bez Twojej roboty watek byl niemal bezuzyteczny. :roll:

Jezeli chodzi o tytul dla AsiaMariusz to zamiast robic halas, ze Jej sie nie nalezy wystarczylo poswiecic godzinke i poczytac dokladnie watek firankowy i wypowiedzi Asi. Udzielajac porad w tym watku uwazam, ze w jakis sposob robi sobie konkurencje. Przeciez na pytania o firanki mogla odpowiedziec, ze potrafi uszyc i uszyje kasujac za to pieniadze ale ona zamiast tego udziela szczegolowych instrukcji z fotkami, prosi o pokazanie zdjec "golych" okien i doradza przedstawiajac kilka propozycji firankowych.

Dlatego ciesze sie, ze dostala tytul, a ze ma malo postow to z braku czasu na udzielanie sie w innych watkach. Liczy sie jakosc, a nie ilosc!

Wracając do tematu ;)

Ostatnio przydzielane statusy pokazują, w czym szczęśliwiec jest dobry i np. Andrzej Wilhelmi musi mieć swój tytuł od dawna, gdy jeszcze nie robiono takich ceregieli, czyli jest NAJLEPSZYM DORADCĄ NA TYM FORUM.

Skoro jednak idziemy z duchem czasu, proponuję zmienić Mu status na (wzorem "kotłomistrza", retro http://www.mloda.ekrakow.pl/!ola/ave.gif) na DACHOMISTRZ.

Co Wy na to? Tylko się znowu nie zacznijcie kłócić http://www.mloda.ekrakow.pl/!ola/pyskacz.gif ;)

Gość Pepeg z Gumy

A ja na chwilę powrócę do problemu.

Jestem za przeprowadzeniem lustracji rang nadanych na Forum.

( jakie tytuły, ludzie pogięło Was ? :o Tytuł to nadaje prezydent np Otwocka)

Procesy lustracyjne powinny zacząć się niezwłocznie i objąć głównie tych za szybko przyznanych "Najlepszych" a w razie negatywnej weryfikacji skazać tytułowanego :

- na 5 lat karencji na forum

- 2 letni zakaz wypowiadania się poza Hyde Parkiem

- nadanie takiemu delikwentowi awatara z portretem świni i przyznanie rangi

"zdrajca"

pozdrawiam nawiedzonych staruchów forumowych.

Gość Pepeg z Gumy

- nadanie takiemu delikwentowi awatara z portretem świni i przyznanie rangi

"zdrajca"

kurde... Chciałbym...

Marne szanse!

Ponad 2 tys postów i ponad 2 lata na Forum a ranga nie taka stara.

Chciałbym mieć taką teczkę... jakby co.

:wink:

Gość elutek
Stuk ... Ty wiesz jaki powinieneś mieć....

"naczelny erotoman gawędziarz forum" :p :p :p

to ja się zgadzam i popieram :) :wink:

A REDAKCJA milczy w tym temacie.............................. :cry: :cry: :wink:

ponawiam prośbę o tytuł dla Stuka :D

mam jednak inną propozycję: FORUMOWA SEXBOMBA

co Redakcja na to? :roll:

no i Stuk - Tobie się podoba? może wolisz ten pierwszy? :roll:

bo może sexbomba to tylko dla kobiety może być? więc może SEXBOMB? :roll: :wink:

W nawiązaniu do ostatnich wydarzeń, szczegółowo omówionych tutaj proponuję dla obecnie OLIMPU FORUM Oświeconej Góry Rankingu elegancki tytuł indywidualny: Najlepszy doradca - obroniony przez forumowiczów.

Szanowna Redakcjo, przed zgłoszeniem kandydatury zajrzałem do dzieł wszystkich Barbossy. Kolega Barbossa ma 9999 postów,(i milczy, może boi się 10000, to powszechnie znana pechowa liczba), ale szukaczka znajduje tylko 9881 jego postów. Gdzie się zapodziało 118 postów? :evil: