Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Najlepsi doradcy na tym forum - kandydatury

Redakcja

Co sądzisz o doradcach na forum  

7 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co sądzisz o doradcach na forum

• Są znakomici
      4
    • Nie miałam z nikimi kontaktu na forum
      3

Recommended Posts

m.k.k napisał:
W nawiązaniu do ostatnich wydarzeń, szczegółowo omówionych tutaj proponuję dla obecnie OLIMPU FORUM Oświeconej Góry Rankingu elegancki tytuł indywidualny: Najlepszy doradca - obroniony przez forumowiczów.

zgadzam się .... choć mnie wystarczyłoby oddanie tytułu Barbossie - według mnie niesłusznie zabranego ...

ponownie prosze o oddanie Barbossie tytułu ....

m.k.k napisał:
Szanowna Redakcjo, przed zgłoszeniem kandydatury zajrzałem do dzieł wszystkich Barbossy. Kolega Barbossa ma 9999 postów,(i milczy, może boi się 10000, to powszechnie znana pechowa liczba), ale szukaczka znajduje tylko 9881 jego postów. Gdzie się zapodziało 118 postów? :evil:

może w wątkach w których się udzielał a które zostały całe kiedyś wykasowane z powodów różnych ..... ?

• Odpowiedzi 2,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

m.k.k napisał:
  daggulka napisał:

zgadzam się .... choć mnie wystarczyłoby oddanie tytułu Barbossie

Minimalistka :wink:

A myślicie że mu na tym tytule zależy :roll:

Od jakiegoś czasu na forum stało się modne obdarowywanie tytułami i w moim odczuciu przyznany tytuł przestaje być jakimkolwiek "splendorem" dla osoby utytułowanej, więc o co te prośby :roll:

Barbossa zna swoją wartość.

Faktem jest że kto jak kto, ale w moim odczuciu, Barbossa (dobrze że nie ma nicku "Barbarossa :lol: , bo wtedy kto wie coby redakcja z Nim zrobiła) akurat na tytuł zasługuje, natomiast dla mnie w chwili obecnej do niczego on nie zobowiązuje.

Pozdrawiam

kordzina napisał:
a możecie zdradzić, wścibskiej , nowej :wink: jak to się stało że Barbarossa stracił tytuł?? :roll: ..fakt ze czasem bywa dosadny... :oops: czy to właśnie za bez-pośredniość?????

Taż to jest w tym wątku, czytaj to czerwonymi literami.

marjucha napisał:

nie wiem czy mu zależy , być może nie zależy - ale tu nie chodzi o to czy Jemu zależy tylko o zasadę .... bo według mnie tytuł odebrano Mu z powodu dla mnie niezrozumiałego ..... i w dodatku z powodu który ze złym doradztwem nie miał nic wspólnego .... miał tytuł Najlepszego Doradcy a nie Największego Wazeliniarza ....

marjucha napisał:
Od jakiegoś czasu na forum stało się modne obdarowywanie tytułami i w moim odczuciu przyznany tytuł przestaje być jakimkolwiek "splendorem"

ten temat także poruszałam kilka stron wcześniej - ale mnie zakrzyczano , więc przestałam dyskutować i wycofałam się z wątku ...

Gość M@riusz_Radom
  Pepeg z Gumy napisał:
- nadanie takiemu delikwentowi awatara z portretem świni i przyznanie rangi

"zdrajca"

pozdrawiam nawiedzonych staruchów forumowych.

Na chirurga plastycznego Cię nie stać, że szukasz darmowej usługi modyfikacji kości czaszki i szczęki ?? :lol: :lol: :lol:

marjucha napisał:

Myślę, że nie. Znam deklarację, że nie.

Z drugiej strony tytuły, nagrody, odznaczenia i medale są dla tych, którzy wykonują dobrze swoją robotę po to, by była dobrze wykonana, a nie by na tytuł zasłuzyć. A tak postrzegam Barbossę.

marjucha napisał:

więc o co te prośby :roll:

O przywrócenie Barbossie tytułu. Myślałem, że wyraziłem to jasno :D

Po prostu uważam, że Redakcja dała plamę swoją decyzją i z całą sympatią proponuje Redakcji by wycofała się z niej.

Natomiast masz rację, że tytuł do niczego nie zobowiązuje. I nie jest żadną gwarancją jakości udzielanych porad. Dotyczy to nie tylko forum.

Pozdrawiam

No dobra. Skoro Redakcja przywrócić nie chce, to nie

Wnoszę do Redakcji o nadanie Barbossie tytułu DORADCA PATRIOTYCZNY FORUM.

Uzasadnienie:

1. Szanowna Radakcja ma zaległości w tematyce patriotycznej i myli pojęcia. Więc jest potrzebny ktoś kto bedzie drogi prostował.

2. Szanowna Redakcja nic nie pisała, ze wywiesi flagę, ktoś musi tego pilnować

3. Nie ma takiego tytułu, a to znaczy, że dziedzina zaniedbana.

4. Nic nie było, ze jak komuś Redakcja tytuł zabierze w jednej dziedzinie, to juz w zadnej się nie liczy. Przeciwnie, teraz skupi się na jednej i bedzie OK.

Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby.

kordzina napisał:
a możecie zdradzić, wścibskiej , nowej :wink: jak to się stało że Barbarossa stracił tytuł?? :roll: ..fakt ze czasem bywa dosadny... :oops: czy to właśnie za bez-pośredniość?????

Krótkie streszczenie:

Otóż jeden z Forowiczów (nie będę wymieniał z nazwiska ale i tak wszyscy wiedzą że to był Mariankosy) umieścił w stopce swojego profilu sentencję autorstwa Józia Gebelsa. Barbossa załozył wątek gdzie napisał mniej więcej cos takiego:

"Drogi Marianie, czy byłbys uprzejmy nie cytować tak kontrowersyjnej postaci jak Józio Gebels? Wydaje mi sie że jest to jednak propagowanie nazizmu. Jakbyś był uprzejmy usunąć całą sentencję lub tylko informacje kto jest autorem to będę wdzięczny"

No może nie jest to dosłowy cytat - powiedzmy że Barbossa użył zwrotów mniej wyszukanych ale bardziej zgodnych z Jego temperamentem.

Potem jeszcze padł cytat a raczej parafraza z Leszka Millera który zwrócił się do Zbigniewa Ziobro na komisji pewnym kwiecistym zdaniem.

Następnie Barbossa wkleił plakat ze sfastyką pod butem i napisem "niszcz nazizm".

Niestey nasza Kopchana Redakcja, do której przychodziło wiele reklam Baty i Gino Rosii i w związku z tym informatycy ustawili filtr antybutowy, nie zauważyła buta i oskarżyła Barbossę o wklejanie swastyk, obrażanie, masonizm, i takie tam.

No i Redakcja tytuł skasowała. Troche to dziwne bo kto inny przyznaje, kto inny kasuje.

Takie czasy.

Gość Pepeg z Gumy
  M@riusz_Radom napisał:

Na chirurga plastycznego Cię nie stać, że szukasz darmowej usługi modyfikacji kości czaszki i szczęki ?? :lol: :lol: :lol:

Mnie tam nic nie grozi, bo mordę na awatarze mam już i tak szpetną a rangi nie mam żadnej 8) 8)

Ty się bój :wink:

M@riusz_Radom napisał:
  Pepeg z Gumy napisał:
- nadanie takiemu delikwentowi awatara z portretem świni i przyznanie rangi

"zdrajca"

pozdrawiam nawiedzonych staruchów forumowych.

jak Pepeg nie reflektuje , to może ja się załapię? przegode nosową mam do nastawienia - to po co mam kase na operacje wywalać? :roll: :wink: :lol:

coulignon - nic dodać nic ująć .... :D

Coulignon[/b]...bardzo dziękuję ze Ci się chciało :wink:

no to faktycznie trochę wtopa redakcji......

wiecie tak to obserwuję i trochę zgadzam się z Dag, chociaż źle ją zrozumieli na stronie poprzedniej, ze jakieś kryteria powinny byc ustalone...oczywiście z umiarem czyli ilość postów, doświadczenie, rady...

tylko pliiisss nie chcę znów rozpętać wojny o ilość a nie jakość postów...ale kwestia tyczy sie ram przyznawania tytułów...

a tak jak mówiłam one dla nowych znaczą dużo i dużo sugerują...na to zwraca się uwagę( gdy ekspert np. ci doradzi..) więc tak nie lekceważmy tych tytułów...wiadomo to nie Nobel ale nasze wyróżnienie

...........