Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Najlepsi doradcy na tym forum - kandydatury

Redakcja

Co sądzisz o doradcach na forum  

7 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co sądzisz o doradcach na forum

• Są znakomici
      4
    • Nie miałam z nikimi kontaktu na forum
      3

Recommended Posts

ponury63 prosił o tytuł dla Last Rico ...

i co , ponury - odpuściłeś? Ty prosiłeś o tytuł - i spocząłeś na laurach? czy uważasz , ze już się nie należy?

ja nie wiem .... ale jak coś robię i o coś proszę to monitoruję do końca ....

a nie tak zaczynam i zostawiam .....

a ja mam zdecydowanie ważniejsze zajęcia niż zajmowanie się obdarowywaniem tytułami kogoś, kto swoją wielką klasę wykazuje nie tylko bez tytułu, ale może nawet pomimo jego braku

uważam , ze tytuł Last Rico się należy .....

jeśli nie potraficie się zdecydować na fikuśny bo zdolność kompromisu nie teges to niech będzie NAJLEPSZY DORADCA NA TYM FORUM .... i już ....

nie wiem, czy - czytając w ostatnich tygodniach ten i inne wątki - nie będzie to niedźwiedzia przysługa

w końcu Last Rico na nikogo nie burczy, nie odsyła w stylu "zobacz co masz pod nickiem", więc może się nie nadaje :roll:

• Odpowiedzi 2,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

a ja mam zdecydowanie ważniejsze zajęcia niż zajmowanie się obdarowywaniem tytułami kogoś, kto swoją wielką klasę wykazuje nie tylko bez tytułu, ale może nawet pomimo jego braku

wiesz .... ja też mam czasem o wiele ważniejsze zajęcia .....

a jednak znalazłam minutę na to , żeby przypomnieć o tytule dla Last Rico ..... tym bardziej , ze to minuta raz w tygodniu powiedzmy a nie co godzinę :wink:

no i uważam (ale może ja jakaś starej daty baba jestem) , ze jak coś się zaczyna to i się kończy .... a to Ty o tytuł dla Last Rico poprosiłeś ..... inni tylko przyklasnęli .....

nie wiem, czy - czytając w ostatnich tygodniach ten i inne wątki - nie będzie to niedźwiedzia przysługa

w końcu Last Rico na nikogo nie burczy, nie odsyła w stylu "zobacz co masz pod nickiem", więc może się nie nadaje :roll:

rozumiem, ze to ogólnie było ... czy jednak przytyk do mnie bo masz mi coś do zarzucenia?

a jednak znalazłam minutę na to , żeby przypomnieć o tytule dla Last Rico ..... tym bardziej , ze to minuta raz w tygodniu powiedzmy a nie co godzinę :wink:

no i uważam (ale może ja jakaś starej daty baba jestem) , ze jak coś się zaczyna to i się kończy .... a to Ty o tytuł dla Last Rico poprosiłeś ..... inni tylko przyklasnęli .....

1. OK, jak napisałem - ja się dobijał o ten tytuł nie będę

2. nie prosiłem, a zaproponowałem >> http://forum.muratordom.pl/post3762931.htm#3762931

[i jeszcze kończąc podlinkowaną wypowiedź: bo zasługuje na niego bardziej niż inni]

i zgłosiłem uwagę do dziwacznej nazwy >> http://forum.muratordom.pl/post3770601.htm#3770601

3. tekst "jak coś się zaczyna to i się kończy" to przytyk - więc daruj sobie

rozumiem, ze to ogólnie było ... czy jednak przytyk do mnie bo masz mi coś do zarzucenia?

oczywiście że ogólnie, przecież to chyba widać?

obecnie ta ranga nie jest tym czym była kiedyś

a każdy kto ma rangę "pomocową" powinien sam z siebie wiedzieć, że wiąże sie ona z odpowiedzialnością i jakimś własciwym poziomem pisania na FM

tak, tak

kiedyś to było, a teraz.... :-?

w końcu Last Rico na nikogo nie burczy, nie odsyła w stylu "zobacz co masz pod nickiem", więc może się nie nadaje

to może Go poprosić, aby się poprawił, skoro to jedyny(?) warunek :roll:

• 2 weeks później...
mnie szczerze mówiąc bawi to tytułowanie się na FM ;-)

Barbossa, czy Tobie tak zależało ??

nam zależało ... na prośbe forumowiczów otrzymał tytuł i według mnie Redakcja nie powinna ukarać go w ten sposób .... tym bardziej, ze ukarać nie było za co..... :roll:

Jak znam Barbossę to nawet nie chce mu się tracić czasu na zastanawianie się nad tym czy mu zależało czy nie. Dostał to dostał, zabrali to zabrali. Kładę łeb na pniu, że w takich sytuacjach Barbossa zamiast dumać nad tytułami, posiłkowałby się raczej stwierdzeniem "pies was j..bał" które to stwierdzenie ma swój ciężar merytoryczny.

Gdybym już w ogóle zastanawiał się nad tytułem dla Barbossy to byłby to "FACET Z JAJAMI" - On i Pepeg. Tyle tylko, że ani jeden ani drugi nie jest tu dla tytułów. I właśnie dlatego urosły im te jaja.

• 1 month później...

Ngel napisał;

Ponieważ nie mogę znaleźć wątku, w którym proponujemy specjalne nazwy dla szczególnych forumowiczów więc wpisze moją prośbę tu Niniejszym uprzejmie proszę, żeby forumowicz MYSZA223 otrzymał tytuł FORUMOWICZ OGROMNY SERCEM!! dlaczego - chyba nie musze tłumaczyć

popieram ze wszystkich sił :D

Ngel napisał;

Ponieważ nie mogę znaleźć wątku, w którym proponujemy specjalne nazwy dla szczególnych forumowiczów więc wpisze moją prośbę tu Niniejszym uprzejmie proszę, żeby forumowicz MYSZA223 otrzymał tytuł FORUMOWICZ OGROMNY SERCEM!! dlaczego - chyba nie musze tłumaczyć

popieram ze wszystkich sił :D

a ja dziękuję Redakcji za błyskawiczną reakcję :D

• 3 weeks później...
pietrekzbronami

weź sobie ten tytuł i wsadź go sobie w pragębę

do wyrzygania o tych tytułach marudzisz

napisz to tu, komu i tyle

i przestań już o tym pie.. jak pragnę zdrowia

(khe, khe, kurcze, coś niedomagam...)

reszta żłobów też niech tam wbija i pisze, w końcu ktoś może zdejmnie ze mnie to posrane odjum, bo tylko epitety za to zbieram

Forumowicz sam chcę zmiany swojego Tytułu (likwidacji Tytułu?), więc to jest moja propozycja.

pietrekzbronami

weź sobie ten tytuł i wsadź go sobie w pragębę

do wyrzygania o tych tytułach marudzisz

napisz to tu, komu i tyle

i przestań już o tym pie.. jak pragnę zdrowia

(khe, khe, kurcze, coś niedomagam...)

reszta żłobów też niech tam wbija i pisze, w końcu ktoś może zdejmnie ze mnie to posrane odjum, bo tylko epitety za to zbieram

Forumowicz sam chcę zmiany swojego Tytułu (likwidacji Tytułu?), więc to jest moja propozycja.

czuję się skonfundowany, jak Cię uszczęśliwić...

mają Forumowicze i redakcja

:-?