Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Najlepsi doradcy na tym forum - kandydatury

Redakcja

Co sądzisz o doradcach na forum  

7 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co sądzisz o doradcach na forum

• Są znakomici
      4
    • Nie miałam z nikimi kontaktu na forum
      3

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Popatrzcie, posprzeczał się w jednym z wątków i teraz chce Mu tytuł odebrać ! :-?

niekoniecznie ....

zauważyłam, że niejednokrotnie w różnych wątkach pietrekzbronami wypowiada się lekceważąco i kpiąco o forumowiczach utytułowanych tudzież tych którzy mają dużo wpisów na swym koncie ....

jeśli ktoś zainteresowany - wystarczy przejrzeć Jego posty .....

On chyba z ELYTY :evil:

niestety - choćby nie wiem jak się starał ..... nie da rady .... :wink:

Drodzy Forumowicze!

Z wielkim zażenowaniem przyznaję się że dopiero dzisiaj rano dowiedziałem się że taki wątek istnieje... gdyby nie jeden temat w wymianie doświadczeń żyłbym w błogiej nieświadomości :oops: gdy dostałem tytuł zastanawiałem się jaka to kapituła przyznaje... jakie kryteria... ale widocznie zbyt mało się starałem - wybaczcie mi ale siedzę głownie w "wymianie" i z rzadka biorę udział w "życiu forumowym". jak dostałem tytuł podziękowałem wtedy jeszcze anonimowemu gremium w mojej stopce... ale to było tylko takie lakoniczne... dzisiaj dokopałem się kto za tym stoi! I teraz chociaż już trochę późno chciałbym podziękować za to. Zgłaszającemu i wszystkim popierającym a także Redakcji.

Jeszcze raz Bardzo Dziękuję!

Rom-Kon

zauważyłam, że niejednokrotnie w różnych wątkach pietrekzbronami wypowiada się lekceważąco i kpiąco o forumowiczach utytułowanych tudzież tych którzy mają dużo wpisów na swym koncie ....

Taka już z niego podhalańska, gorąca krew, ale za to jaki fajny domek buduje ;)

Myślę że się dotrze, zwłaszcza jak przyjdzie spytać o jakąś radę :)

Taka już z niego podhalańska, gorąca krew, ale za to jaki fajny domek buduje ;)

Myślę że się dotrze, zwłaszcza jak przyjdzie spytać o jakąś radę :)

zdejmta mu brony, bo chłopu ciężkawo i to bez tom ciężkość tak mu się krew zabulgotała...

Popatrzcie, posprzeczał się w jednym z wątków i teraz chce Mu tytuł odebrać ! :-?

niekoniecznie ....

jeśli ktoś zainteresowany - wystarczy przejrzeć Jego posty .....

Pisze po raz kolejny: Wy (Ci Najlepsi) powinniście dawać przykład nowym, młodszym Forumowiczom. Wielokrotnie czytałem tematy, w których ktoś właśnie z Elity bądź Najlepszych, zbeształ Forumowicza za to, że zadał powtarzające się pytanie. Na prawdę to zniechęca do czytania i zadawania pytań. Podziwiam np. Cieszynkę za to, że potrafi od razu podać kilka linków do takiego tematu, a jak Nowy nauczy się szukać, przestanie zadawać głupie pytania.

FM to jest kopalnia wiedzy.

Dowiedziałem się tu ogrom spraw, których nie znałem przed budową domu i za to jestem Wam wdzięczny.

Wczoraj byłem zdenerwowany, więc jeśli kogoś obraziłem - przepraszam. Umiem się przyznać do błędu.

Mam do Was (Elity i Najlepszych) prośbę - bądźcie bardziej tolerancyjni dla Nowych i nie zniechęcajcie ich do FM.

Nie mów hop ...

Nie mów hop ...

hm ..... to się kłóci z Twoimi poglądami nabijania postów ... więc się zdecyduj ... :roll:

a w ogóle w temacie , to czasem post niepodający na tacy odpowiedzi tylko żartobliwy bądź powierzchownie nic nie wnoszący a tylko sugerujący - może naprowadzić człowieka na odpowiedź ....

nie da się odnieść do każdej sytuacji .... ale forum to nie tylko roboty piszące ściślei na temat , tylko ludzie - emocjonalni , którym czasem nerwy puszczają , którzy mają gorszy dzień bądź właśnie dobry humor co przekłada się na pisaninę ...

Uważam, że jeśli Najlepszy napisze : to już było - poszukaj ..... to nie żadna ujma .... po prostu nie podaje na tacy rozwiązania tylko zmusza do myślenia i szukania rozwiązań ..... być może po poszukiwaniu okaże się , że człowiek znalazł 10 róznych wątków na ten temat i z wszystkich wybrał coś dla siebie .... coś więcej niż uzyskałby w jednej odpowiedzi Najlepszego....

i tyle ....

Chcę się uczepić jednego zdania

FM to jest kopalnia wiedzy

to zachęcamy do kopania... bo inaczej nakopie Ci elita. I mimo, że ładnie przeprosiłeś co Ci się liczy do ogólnej punktacji to musisz kolego zapamiętać, że Barbossy to Ci tu nikt ruszyć nie da- ja osobiście mam go zamiar chronić gołą cycką przd każdą próbą ataku.

Czyli ,,,

Zamiast ,,,

"WITAJ, nim zapytasz, poszukaj odpowiedzi"

Ma być ,,,

"WITAJ, nim poszukasz,zapytaj Elity"

Zgłoś taką zmianę ! Może się uda !?

Powinno być raczej:

"WITAJ, jesteś Nowy, uważaj na Elitę" :D

Juz Ty poczekaj, podpierdzielę Stasiowi Szelcowi, to cie pojedzie oskubać pośród smreków.

Nie mów hop ...

hm ..... to się kłóci z Twoimi poglądami nabijania postów ... więc się zdecyduj ... :roll:

Dlaczego? Jeśli raz na dzień napiszę jakiegoś pożytecznego posta to po kilku latach będę należał do Elity (Hip hip huraaaa).

nie da się odnieść do każdej sytuacji .... ale forum to nie tylko roboty piszące ściślei na temat , tylko ludzie - emocjonalni , którym czasem nerwy puszczają , którzy mają gorszy dzień bądź właśnie dobry humor co przekłada się na pisaninę ...

Ale przecież to nie oznacza, że można kogoś obrażać!

Nie zauważyłem tu za wiele obrażania.

A każdemu nerwy puszczą, jak po raz 88 pada to samo pytanie- banalne czasem.

Mnie też na pytanie jak coś się wtyka nachodzi ochota odpisać- zielonym do góry :lol:

I proszę bez dyskusji nad wtykaniem...

Chcę się uczepić jednego zdania

FM to jest kopalnia wiedzy

to zachęcamy do kopania... bo inaczej nakopie Ci elita. I mimo, że ładnie przeprosiłeś co Ci się liczy do ogólnej punktacji to musisz kolego zapamiętać, że Barbossy to Ci tu nikt ruszyć nie da- ja osobiście mam go zamiar chronić gołą cycką przd każdą próbą ataku.

Nie ja tu trzymam władzę i nie mi jest dane ruszać Barbossę :D.

Barbossa ma dar "dziwnych" wypowiedzi i odpowiedzi na pytania, które (te wypowiedzi) drażnią nie tylko mnie. Często wydaje mi się, że nie szanuje innych Forumowiczów. Kilka dni temu jakiś Forumowicz napisał, żeby Barbossa już nigdy nie pisał w jego temacie, ponieważ z jego wypowiedzi i tak nic nie wynika.

Niech przez to co napisałem ani Barbossa, ani nikt inny się nie denerwuje na mnie, ale podałem swój punkt obserwacji i tyle.