Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Najlepsi doradcy na tym forum - kandydatury

Redakcja

Co sądzisz o doradcach na forum  

7 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co sądzisz o doradcach na forum

• Są znakomici
      4
    • Nie miałam z nikimi kontaktu na forum
      3

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nie ja tu trzymam władzę i nie mi jest dane ruszać Barbossę :D.

Barbossa ma dar "dziwnych" wypowiedzi i odpowiedzi na pytania, które (te wypowiedzi) drażnią nie tylko mnie. Często wydaje mi się, że nie szanuje innych Forumowiczów. Kilka dni temu jakiś Forumowicz napisał, żeby Barbossa już nigdy nie pisał w jego temacie, ponieważ z jego wypowiedzi i tak nic nie wynika.

Niech przez to co napisałem ani Barbossa, ani nikt inny się nie denerwuje na mnie, ale podałem swój punkt obserwacji i tyle.

no wlaśnie, skoro nie Ty to ostrożnie

przeczytaj post tego jakiegoś F. zobacz datę, potem zobacz temat tego forumowicza i co ja tam napisałem, łącznie z datami wpisów

a potem powiedz czy wpis "kilka dni temu" jakiegoś F nie był beznadziejnie głupi

nie miał się nijak do tematu wiodącego

ja się nie denerwuję

forum, to forum, różni ludzie tu zaglądają

proponuję wejść na inne fora, tam za powielanie pytań, zamiast szukanie, pisanie nie w tym dziale jest aut, blokada lub wyp.. na dobre, nikt się nie pieści

tu jest typowe lenistwo nowoprzybyłych, nie szukają, nie patrzą gdzie piszą, czyli nie szanują tego forum i tych, którzy tu są i jak TRZEBA pomagają

a jeżeli nie wiedzą co robić, to pretensje miej do redakcji, że nie dość wyraźnie informuje zielonych o regułach

@pietrekzbronami daj sobie spokój.ELYTA Cię zje.Napisz 10 postów codziennie przez 4 lata jak@Daggulka,to będziesz swój.

niech próbuje, Ty też możesz

zobaczysz, zostaniecie Elytą

ale w pierścień ani Dagi, ani innych najlepszych nie będzie Ci dane cmoknąć

@pietrekzbronami daj sobie spokój.ELYTA Cię zje.Napisz 10 postów codziennie przez 4 lata jak@Daggulka,to będziesz swój.

niech próbuje, Ty też możesz

zobaczysz, zostaniecie Elytą

ale w pierścień ani Dagi, ani innych najlepszych nie będzie Ci dane cmoknąć

He, he, a ja jutro Dagę i innych cmoknę na powitanie. :oops:

Zdanie odrębne wyraziłem :D . Przeżyję :wink:

e tam sie przejmujesz .....

mnie ostatnio za zdanie odrębne z błotem zmieszano , wywalono z wewontku i nie pozwolono sie obronić :lol: .... to jest coś.... :lol:

a Barbossie - patrz wyżej , tytuł chciano odebrać ....

co to sie porobiło, Panie .... masakra jakaś.... :roll: :-?

żeby nie było nieporozumień

jestem wdzięczny, że sól tego forum nadała mi tytuł najlepszego, doceniam to, nie mo co do tego wątpliwości (mam nadzieję, że nie żałujecie :D )

jednakże ŻADEN szantaż i jakiekolwiek posunięcia z obojętnie jakiej strony, nie spowodują, że będę się go kurczowo trzymał i o niego zabiegał, nie dla tego tytułu tu jestem, nie dla licznika postów (są tu na forum lepsi mistrzowie w nabijaniu licznika, kudy mnie do nich :D, a i oni zapewne to czniają )

jeżeli adwersarze to zrozumieją, być może nie będą pisać dalej kretyńskich postów w stylu "elyta" itepe i szczekać jak przysłowiowe burki na łańcuchu, bo to tylko o nich samych nienajlepiej świadczy

rzeklem