Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Najlepsi doradcy na tym forum - kandydatury

Redakcja

Co sądzisz o doradcach na forum  

7 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co sądzisz o doradcach na forum

• Są znakomici
      4
    • Nie miałam z nikimi kontaktu na forum
      3

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Przepraszam że tak się wcinam w spory

Czy szanowna REDAKCJA może przychylić się do wniosku o tytuł najlepszego doradcy od AGD dla użytkownika popey111

wątek: http://forum.muratordom.pl/jaka-lodowke-zmywarke-i-piekarnik-urzadzamy-kuchnie,t169095.htm

Dziękuję i pozdrawiam

DZIĘKUJĘ REDAKCJI

A ja niesmialo chcialbym zglosic kandydature (jesli mozna) leszeq jako najlepszego doradcy od BSO (bezspoinowe systemy docieplen)

Popieram, Leszeq jest świetnym praktykiem który chetnie udziela się i doradza w chwilach trudnych dla inwestora.

Nie uzywałbym jednak "BSO" bo wiekszość moze nie wiedzieć co to jest choć ma scianie :wink: Jak z tym kolesiem co nie wiedział że mówi prozą.

A ja ponownie proszę o przyznanie tytułu dla Niezłego

to moja propozycja - Niezły a nawet Najlepszy Doradca od Hydrauliki

- post z 6 listopada 2009r

wątek tu http://forum.muratordom.pl/hydraulik-do-uslug,t7285-1740.htm

i proszę niech nikt nie mówi ,ze 2000 postów to za mało na Najlepszego Doradcę 8)

• 2 weeks później...

A czy ja (branżowiec) mógłbym wysunąć kandydaturę

bwojtek - http://forum.muratordom.pl/uzytkownik28534.htm

Od dawna sporo pisze w temacie okien (szukam dobrych okien i nie tylko) a przez tyle czasu nigdy się nie zdradził ze swoją firmą..

Obiektywny, rzeczowy, z pełną kulturą.

Gość ANSEXXX
Ta ponurku poważna .Tylko że nie konkretna i dlatego jest to nie trafiona propozycja przez redakcję.W tym temacie zgadzam sie z Jezierem że :" Wolałbym raczej przeczytać pod nickiem np. najlepszy doradca od okien na tym forum, od instalacji elektrotechnicznych, od prawa itp"

Aha a tak a propo to ciekawi mnie kto na Ciebie ponurku zaglosował bo ja tego głosu nie dałem.Wychodzi na to że sam na siebie zagłosowałeś ?????:roll:

:D :D :D :D :D

Gość ANSEXXX
ANSEXXX .... może nie pogrążaj się już bardziej , co?

podejrzewam , że już nic konstruktywnego w temacie pozameblarskim nie masz nam do przekazania ...

wow widzę ze Twoja osoba ma coś do wniesienia w każdej dziedzinie - respekt

Gość ANSEXXX

podejrzewam , że już nic konstruktywnego w temacie pozameblarskim nie masz nam do przekazania ...

Chyba kobity ni mo, co taki kąśliwy :lol:

no ja kobietę mam ale może Twoja osoba sie popsztykała z wybrankiem ze masz coś do powiedzenia. Jak chcesz porozmawiać to poszukaj sobie innej osoby

Chyba kobity ni mo, co taki kąśliwy :lol:

no ja kobietę mam ale może Twoja osoba sie popsztykała z wybrankiem ze masz coś do powiedzenia. Jak chcesz porozmawiać to poszukaj sobie innej osoby

Mnie na dekiel nie pierze :roll:

wow widzę ze Twoja osoba ma coś do wniesienia w każdej dziedzinie - respekt

napisałes mi na priv ... ja Tobie tez napisałam ..... chcesz uprawiać konspirację?

ok....

ale napisz mi w takim razie łopatologicznie o co Ci kaman ....

ja prosta kobita jestem .... nie lubię domyslów, niedomówień ... jak masz jakis konkret - możemy pogadać.... ale o konkretach a nie o dupie maryni .....