Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Najlepsi doradcy na tym forum - kandydatury

Redakcja

Co sądzisz o doradcach na forum  

7 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co sądzisz o doradcach na forum

• Są znakomici
      4
    • Nie miałam z nikimi kontaktu na forum
      3

Recommended Posts

• 2 weeks później...
  • Odpowiedzi 2,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A ja mysle, ze amber tez powinien miec tytuł najlepszego doradcy od nawadniania. Czesto sluzy rada i pomoca w doborze najlepszego rozwiazania albo przynajmniej pomaga w podjeciu decyzji, czy takie nawadnianie w konkretnym ogrodzie ma sens.

Droga Redakcjo - dziękujemy!

Zbysiu - gratuluję!

Qurka! Zbigniew - poparłam Twoją kandydaturę, wypiłam Twoje zdrowie, ale chyba przesadziłam - widzę podwójnie czy masz aż dwa tytuły :jawdrop:

Zbigniew100

http://forum.muratordom.pl/images/statusicon/user-offline.png ELITA FORUM (min. 1000) NAJLEPSZY DORADCA NA TYM FORUM!!!

Qurka Zbysiu - naucz mnie te print sc robić, bo ja blondynka durna nie mogę się połapać, pomimo ogromnych zdolności pedagogicznych Małgośki!!!

Edytowane przez boratom

Droga Redakcjo - dziękujemy!

Zbysiu - gratuluję!

Qurka! Zbigniew - poparłam Twoją kandydaturę, wypiłam Twoje zdrowie, ale chyba przesadziłam - widzę podwójnie czy masz aż dwa tytuły :jawdrop:

Zbigniew100

http://forum.muratordom.pl/images/statusicon/user-offline.png ELITA FORUM (min. 1000) NAJLEPSZY DORADCA NA TYM FORUM!!!

Qurka Zbysiu - naucz mnie te print sc robić, bo ja blondynka durna nie mogę się połapać, pomimo ogromnych zdolności pedagogicznych Małgośki!!!

Wszyscy teraz tak maja po zmianach, ze sa 2 tytuly, a print screen robisz tak: wciskasz klawisz: PrtSc, a potem otwierasz program graficzny jakis typu Photoshop lub inny, otwierasz nowy plik i wklejasz (przyciskasz Ctrl i jednoczesnie v). Et voila! ;)

• 2 weeks później...
A ja ponownie proszę o przyznanie tytułu dla Niezłego

to moja propozycja - Niezły a nawet Najlepszy Doradca od Hydrauliki

wątek tu http://forum.muratordom.pl/hydraulik-do-uslug,t7285-1740.htm

i proszę niech nikt nie mówi ,ze 2000 postów to za mało na Najlepszego Doradcę 8)

REDAKCJO

ponawiam swój - poparty wyżej przez kilka osób - wniosek o przyznanie tytułu Niezłemu.

jeśli Redakcja nie zgadza się z moim zdaniem, proszę o uzasadnienie, bo niezrozumiałe jest dla mnie unikanie utytułowania ( a trwa już hoho ponad pół roku)

Fakt zawdzięczam Niezłemu unikniecie demolki kotłowni i oszczedność kilku stów, ale myślę,ze nie ja jedyna. A i jak bym mogła, to jeszcze order za cierpliwość wreczyć za to ,ze jak trzylatkowi wytłumaczył i wszystko włącznie z drobiazgiem , w którą stronę zaworkiem mam kręcić :oops:

Oczywiście, przyznajemy tytuł zasłużonemu Forumowiczowi.

:hug:

BARDZO DZIEKUJĘ

Niezły, to chyba jedyny czynnie działający forumowicz,który na zasłużony tytuł czekał ponad pięc lat

(...) zgłaszam:

- niezły

- post z 05-02-2005

ale lepiej późno niż wcale ;)

• 2 months później...

Jestem niemile zaskoczony procedurą przyznawania tych tytułów - wydawało mi się że taki tytuł do czegoś zobowiązuje

takie zdanie mógł napisać tylko ktoś z całkowitym brakiem elementarnej wiedzy, który nigdy w życiu jeszcze nie widział w praktyce żadnej podłogówki, +30 to się puszcza w obieg jak za oknem +8 a OZC domku spada na 10-15W/m2, a gdy jest zima -20 to się puszcza +45, albo nawet +55 bo im większy rozstaw rurek tym niższa temperatura podłogi i wbrew temu co wy tutaj fachowce pisaliście nie grozi to konsekwencjami zdrowotnymi

ja mam dosyć dyskusji z tobą na tym poziomie, wróć tu za rok jak będziesz miał choć blade pojęcie o ogrzewaniu, o OZC, o tym że w podłogówce różnicuje się temperatury zasilania w zależności od potrzeby cyli temperatury za oknem przy pomocy sterownika pogodowego, o zaletach większego rozstawu, i wadach mniejszego, o metodologi obliczeń, i choć minimum praktyki żeby dało się merytorycznie dyskutować

PS reszty wywodu o buforze nie skomentuję, są tam takie głupawe założenia teoretyczne że dla wprawnego oka widać od razu, że nigdy nawet nie stałeś koło bufora CO, i w związku z tym nie zdajesz sobie sprawy co to jest np: inwersja termiczna i jak w praktyce wpływa to na pobieranie energii czy też na straty postojowe

To jest wypowiedż jednego z nalpepszych doradców - ciekawe czemu i komu to służy

Piotr

• 2 weeks później...

Jeszcze raz zapyuję czy można zweryfikować tytuł Najlepszego Doradcy - jak przeciętny forumowicz ma ocenić wiarygodność Doradcy,

Ja z płatnym profilem mimo szczerych checi pomocy w problemach forumowiczów (jest przy tym reklama o to chodziło) jestem zmuszony wciąż polemizować z Najlepszym doradcą - który nie ma pojęcia o instalacjach,

Tutuł Najlepszego Doradcy powinien być gwarantem wiedzy, kompetencji i doświadczenia - w 99,9 % tak jest ale mnie wciąż atakuje jeden który nie ma ani wiedzy ani doświadczenia.

Z tym trzeba coś zrobić !!

Piotr

• 1 month później...

Poprę Was kobietki - jak nie, jak tak ? :)

A i ja sobie pozwolę, a co? :)

Wnioskuję o tytuł* dla aglig - siedzi sobie ten długouch za tym swoim komputerkiem i cierpliwie znosi marudzenie niedoinformowanych zainteresowanych warunkami zabudowy (i nie tylko :) )

* mamy jakąś kategorię doceniającą cierpliwych doradców z zakresu przepisów prawa budowlanego?