Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Najlepsi doradcy na tym forum - kandydatury

Redakcja

Co sądzisz o doradcach na forum  

7 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co sądzisz o doradcach na forum

• Są znakomici
      4
    • Nie miałam z nikimi kontaktu na forum
      3

Recommended Posts

Wnioskuję o tytuł* dla aglig - siedzi sobie ten długouch za tym swoim komputerkiem i cierpliwie znosi marudzenie niedoinformowanych zainteresowanych warunkami zabudowy (i nie tylko :) )

Popieram - a cierpliwość ma zaiste anielską.

• Odpowiedzi 2,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 3 weeks później...

jak dla mnie może zostać odbanowany. ja mam w dupie takie teksty szczerze mówiąc, ale Redakcji widocznie się nie spodobało, że ktoś komuś proponuje tytuł "SZUKAM DOBREJ PAŁKI".

tym bardziej, że dużo trzeba złej woli, żeby uznać, że całe to zamieszanie to moja wina. i Redakcja uznała za stosowne mnie za to przeprosić, że niepotrzebnie zgarnęłam takie i inne teksty.

no chyba, że uznajecie tekst o szukaniu pałki za zabawny. to w takim razie pomyliłam forum chyba. zapiszę się na szukam.dobrej.pałki.pl

Nie wiedziałam,że jestem na forum, gdzie banuje się ludzi ,za chore myśli innych.....

Swym działaniem Redakcja daje do myślenia, czy tylko aby jednej pani pałka potrzebna.

Dla tych nie łapiących - pałka do wybicia sobie idiotyzmów z głowy.

Nie czytałam tych postów, trudno zająć jakieś stanowisko, bo zostały chyba wykasowane. Trudno mi sobie jednak wyobrazić, żeby Gwoździk miał zachowywac się obraźliwie, lubiłam jego poczucie humoru, bo było w dobrym tonie. Może Redakcja zechce przemyśleć swą decyzję i ponownie ocenić fakty?

no właśnie.... :)

potwierdzam opinie o Gwożdziku... ja natomiast wiem, ze pani przez którą to zamieszanie wybuchło bywa napastliwa.... czytałam co nieco o pewnych turkusowych dodatkach ;) a że pałka się jej pokojarzyła źle i to w dodatku z nie tym narządem z którym powinna... to chyba raczej nie Gwożdzika wina ;)