Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Najlepsi doradcy na tym forum - kandydatury

Redakcja

Co sądzisz o doradcach na forum  

7 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co sądzisz o doradcach na forum

• Są znakomici
      4
    • Nie miałam z nikimi kontaktu na forum
      3

Recommended Posts

Odebraliśmy wypowiedź Gwoździka o pałce jako grożbę. Ban został zdjęty.

ale że jak :jawdrop::jawdrop:

:bash::bash:

ja rozumiem,że w kraju totalna schiza , ale ze na forum :o Może przerażona pani poprosi BOR o ochronę ? ;) :rotfl:

Mimo to dziękuję,że odblokowaliście mi Brata :)choć nigdy nie zrozumie jak mogło do tego dojść,ze dostał bana

• Odpowiedzi 2,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Również dziękuję za przywrócenie mnie w całości na łono ... tfu, znowu jakieś złe słowo ;) ... na strony Forum :) :) :) ....

Odebraliśmy wypowiedź Gwoździka o pałce jako grożbę. Ban został zdjęty.

rozumiem, że Redakcja sprawdza teraz moje poczucie humoru :). Melduję, że działa należycie ;)

Monah - to dla Ciebie ... przepraszam za moje słowa ...

kwiaty2..jpg

Niestety, wzięłaś moje słowa zbyt dosłownie. Mam nadzieję, że nie będziesz czytać mojego dziennika, bo jest tam bardzo dużo o pałkach ... perkusyjnych i wodnych. Zawsze tylko o nich pisałem. :)

spoko, Gwoździku. ja mam dośc równo pod sufitem wbrew pozorom. a poza tym dobra pałka nie jest zła. ;)

ja poprosiłam tylko o usunięcie pałkowego tematu, żeby mnie nikt z WirusGate nie kojarzył (pomyłka i błąd Redakcji, nie moja). a potem zostałam poinformowana o zbanowaniu twojej pałki. tfu, Ciebie.

Redakcja wie, że od razu poprosiłam o odbanowanie, żeby afery niepotrzebnie nie robić, słusznie przewidując rozwój sytuacji. no i nie pomyliłam się...

kwestię pałki uważam za zakończoną, a za kwiatki dziękuję. cho spodziewałabym się raczej bukietu pałek wodnych, trochę mnie zawiodłeś. ;)

pozdrawiam, Monika

...pozostałych wypowiedzi nie skomentuję, bo i po co.

• 1 month później...
Popieram Twoje zdanie o tym, że tytuł NAJLEPSZEGO DORADCY zobowiązuje.

Każdemu mogą zdarzyć się błędy, ale jeżeli te błędy zostaną przez innych wychwycone i wytknięte, to z pewnością nie będzie ujmą dla NAJLEPSZEGO przyznanie się do nich i ewentualne poprawienie.

W tym konkretnym wypadku masz Piotrze zupełną rację. Żaden projektant instalacji sanitarnych takim tekstem by się nie popisał.

Jestem również zdania, że ogrzewanie podłogowe powinno być obliczone. Jednak to nie wszystko - wyniki obliczeń trzeba jeszcze umieć zinterpretować. Do tego przydaje się praktyka zarówno w projektowaniu, jak i wykonawstwie.

Tytuł nie jest dożywotni. Prosimy o więcej informacji jako prywatną wiadomość. Sprawdzimy, czy ma Pan rację i ewentualnie poprosimy forumowicza o rezygnację z tytułu.

Pozdrawiamy

Proponuję kandydaturę forumowicza finlandia na "najlepszego doradcę" w dziedzinie stolarki okiennej. Widać fachowość w wypowiedziach, niewiele autoreklamy i zaangażowanie w pomoc forumowiczom. Kto jest za?

Czytając wypowiedzi forumowicza finlandia daje się zauważyc dużą fachowość wypowiedzi.

A komu przydzielać tytuł NAJLEPSZEGO DORADCY jak nie fachowcowi który swoją wiedzą dzieli się z bezinteresownie z innymi.

Popieram dwiema rękami !!!:yes:

• 1 month później...
Witam! Popieram w 100 a nawet 200 procentach kandydaturę forumowicza T12345T na "najlepszego doradcę" w dziedzinie stolarki okiennej. Wszystkie powyżej argumenty są jak najbardziej aktualne i prawdziwe i jeszcze dorzucił bym jego zaangażowanie nie tylko na forum ale również jak jest taka potrzeba prywatnie i twarzą w twarz się nie boi stanąć z problemem jak i z konkretnym problemowiczem! Pozdrawiam

Uff.. całkiem niedawno było tu glosowanie w "mojej" sprawie, za co dziękuję kolegom po fachu. Co prawda uważam, że dostałem "tytuł" za "całokształt" a nie wiedzę - i czuję się z nim trochę nieswojo (ktoś podciął mi skrzydła i teraz muszę liczyć się ze słowami ;) ) Ja sie znam co najwyżej na relacjach klient-dealer-producent.

Uważam, że trochę dużo robi się "najlepszych doradców" - dlatego chętnie oddam tytuł, który mi daliście Testowi (T12345T) bo uważam, że zasłużył na niego - posiada największą wiedzę teoretyczną w dziedzinie stolarki i dobrze by bylo, by poprzez jego słowa praktyka zbliżyła się chociaż trochę do słusznej teorii..

• 2 weeks później...

Jani63 widuję i u "nas' czyl iw oknach. Trudno się nie zgodzić z jego opiniami.

Bardzo dobrą ideą jest wpisywanie w tytule dziedziny...

Bo mi mój tytuł ciąży - muszę starannie dobierać słowa. Nie mogę już sobie paplać na lewo i prawo co mi ślina na język przyniesie, by się nie skompromitować (a tym samym byłoby to podważenie zaufania do FM) ...

Edytowane przez finlandia