Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Najlepsi doradcy na tym forum - kandydatury

Redakcja

Co sądzisz o doradcach na forum  

7 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co sądzisz o doradcach na forum

• Są znakomici
      4
    • Nie miałam z nikimi kontaktu na forum
      3

Recommended Posts

Ja również dołączam się do reszty i popieram "kandydatury " gosciu01 i Jani_63 .

Obaj są bardzo pomocni, dzielą się wiedzą i nawracają tych co zbłądzili bez wszczynania niepotrzebnych pyskówek na forum czyniąc go lepszym i pożyteczniejszym.

Szczególnie w temacie oszczędzania energii ,,,

• Odpowiedzi 2,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wydaje mi się, że brakuje tu ciągle poparcia innych, konkurencytjnych doradców z owej branży,

Ja jak czytam wypowiedzi Janiego w wątkach okiennych to wymiękam / bardzo pozytywnie/ pod wrażeniem jego wiedzy technicznej..

Przyłączam się również i popieram w pełnie te kandydatury dla Jani_63 oraz gosciu01 do tytułu "Najlepszy Doradca od Energo-oszczędzania" Czekam na jeszcze innych poparcie Pozdrawiam

Podpisuję się pod tym i bardzo proszę Szanowną Redakcję o pozytywne rozpatrzenie naszej prośby :yes:

No cóż, to mój ostatni wpis w tym temacie.

Oflagowywać się nie mam zamiaru, uszu też sobie odmrażać nie będę.

Pozwolę sobie tylko na dedykację, dla Redakcji.

Oby dokładnie taki sam oddźwięk na prośby forumowiczów, był udziałem Redakcji, gdy ona prosić będzie o np. poparcie strony Muratora w corocznych plebiscytach na najlepszą stronę internetową. Niech forumowicze odpowiedzą dokładnie tym samym, czym Redakcja w niniejszej sprawie.

Ale spokojnie, może Redakcja na urlopie albo chora ?:(

• 4 weeks później...
  • 2 weeks później...
  • 3 weeks później...

Może nie w temacie ale proponuję w jakiś sposób "karać" osoby, które publicznie i bezkarnie obrażają innych użytkowników. Niejaki geguś w co drugim swoim poście obraża kogo popadnie. Przykłady:

...I naucz się czytać i pisać, bo już po raz któryś nie mając nic do napisania zaczynasz się czepiać wszystkiego, łącznie z pisownią nicka, gówniarzu.

Obrażam takich jak Ty, co to mają czelność nazywać się fachowcami, a bliżej im do paproków....

Z powodu takich ja powyższy Forumowicz odechciewa się tutaj zaglądać, pomagać i udzielać w sprawach w których mam coś więcej jak konkretnego do powiedzenia.

• 8 months później...

no

w końcu znalazłem

skoro od kwietnia nic się nie zmieniło, to oznacza, że temat upadł

można było się tego spodziewać, skoro najpierw jest rekordzista forum

a potem te badziewie z trzema "!!!" - podniecające

chyba idea tej instytucji została zatracona - pisałem wielki wywód, ale chyba bez sensu

do siego roku Użytkownikom i redakcji życzę, refleksji co do postępowania również

• 4 months później...
Czekamy na kolejne zgłoszenia. Na pewno przybyło grono mądrych bezinteresownych DORADCÓW. Komu przyznać tytuł?

Nie przybyło... a wręcz ubyło!! dzięki takiej a nie innej polityce forum ci co już sie wybudowali, pouciekali z forum, tu zostali sami naganiacze,sprzedawcy i wytwórcy.Jest moze kilka osób którzy pomagają bezinteresownie ale to już jak oaza na pustyni...

Może powiem na swoim przykładzie.. dostałem ten tytuł za całokształt. Ktoś wystawił, ktoś poparł.. ale ja wcale się nie czuję że zasługuję.

Mając "tytuł" ważę swoje słowa, bo w końcu nie wypada mi walnąć gafy.. siłą rzeczy piszę mniej.

Na innych forach spotkałem opcję "pomocna porada". Dzięki temu każdy - szary żuczek z kilkoma postami może powiedzieć coś mądrego i zostać docenionym przez innych użytkowników. Ilość punkcików "pomocna porada" mobilizuje do wysiłku :)

Na innych forach spotkałem opcję "pomocna porada". Dzięki temu każdy - szary żuczek z kilkoma postami może powiedzieć coś mądrego i zostać docenionym przez innych użytkowników. Ilość punkcików "pomocna porada" mobilizuje do wysiłku :)

Też jestem zdania, że taka opcja jest o wiele lepsza w praktyce, niż tytuły.

J.

Tytuły pojawiły się w naturalny sposób - to była najłatwiejsza metoda docenienia bezinteresownych specjalistów albo po prostu osób z doświadczeniem - co najważniejsze - życzliwych innym. Na pewno jest zobowiązaniem. Czy to źle? Kto nie chce, może zrzec się tytułu, ale przecież to nie tytuł naukowy tylko uznaniowy. Chyba przyjemnie być docenionym...

Redakcjo!

Ja nie krytykuję idei tytułów, one, jak każda rzecz dana w dowód uznania za czyjąś bezinteresowną pracę są ok, ale pomysł z "żywym" tworem, na bieżąco wskazującym, na ile ktoś jest pożyteczny dla innych, wydaje się mi o tyle lepszy, że będzie to bieżące wskazanie... nie wiem, jak to określić, wartościowości forumowicza, powiedzmy, a nie jedynie faktu, że ktoś kiedyśtam oddał na niego głos.

J.

Przyjemnie. Owszem. Ale.. no właśnie przez niego czuje sie ograniczony - wierzcie mi - dziesiątki razy nie napisałem tego, co bym normalnie skrobnął pod wplywem emocji - bo tutuł zobowiązuje..

Nie widze problemu by opcja "pomocna porada" funkcjonowala obok tytulow..

• 3 weeks później...
Przyjemnie. Owszem. Ale.. no właśnie przez niego czuje sie ograniczony - wierzcie mi - dziesiątki razy nie napisałem tego, co bym normalnie skrobnął pod wplywem emocji - bo tutuł zobowiązuje..

Nie widze problemu by opcja "pomocna porada" funkcjonowala obok tytulow..

Zgadzam się Tytuł nobilituje. Pisząc oficjalnie, nie wypada używać dosadnych

argumentów. I nie mam tu na myśli niezgodnych z regulaminem, niezgodnych

z prawem, czy po prostu niegrzecznych (obraźliwych) wypowiedzi...Nie można

tez przesadzać z żartami, no i jaj sobie nie można robić....:D