Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Najlepsi doradcy na tym forum - kandydatury

Redakcja

Co sądzisz o doradcach na forum  

7 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co sądzisz o doradcach na forum

• Są znakomici
      4
    • Nie miałam z nikimi kontaktu na forum
      3

Recommended Posts

A ja jestem przeciwny określania zakresu w jakim Najlepszy Doradca jest "najlepszy".

1. Trudno będzie określic obszary. Ktoś moze być najlepszy w kilku.

2. Jezeli Ktoś będzie wybrany "najlepszym" dla mnie to oznacza, że posiada nie tylko wiedze lecz również klasę. Czyli jak będzie doradzał, to wtedy i tam, gdzie będzie miał coś do powiedzenia. Mnie wystarczy Jego Nick i to posiadana przez Niego ranga.

• Odpowiedzi 2,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

To juz wole zebyscie mi wymyslili jakies epitafium :lol:

Jakby dawali cos innego to pewnie bym wzial ... a tak co mi z medala jak pewnie nie bede mial na starosc sil aby nim przywalic :)

Ale póki co widzę – żeś młody ! :D To ino machaj dobrze tym goldem od prawa do lewa : co by nikt Ci nie wyrwał z zawiści ...hihihih :lol: :lol: :lol:

Prawie 900 wyświetleń, kilku kandydatów i oddanych łącznie 30 głosów. Zawiść?

Redakcjo. Nie rób niedźwiedziej przysługi.

Wowka. Kilka lat na forum, parę tysięcy porad i tylko 14 głosów :( :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Nawet Ci mieniący się przyjaciółmi nie oddali swego głosu.

Tutaj widać jak na dłoni jaką zżytą paczką jest brać forumowa :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: