Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Najlepsi doradcy na tym forum - kandydatury

Redakcja

Co sądzisz o doradcach na forum  

7 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co sądzisz o doradcach na forum

• Są znakomici
      4
    • Nie miałam z nikimi kontaktu na forum
      3

Recommended Posts

Fanfara

...no nie rycz tak, bo nam komputery pozalewa,

a Ty to wszystko serio bierzesz :-? :roll:

Pozdro

J

Przeciwnie.

Żona dostała pie...ca na punkcie forum. Uwagi kwituje, że całe to forum to przyjaciele i inne bzdety.

Może trochę ochłonie jak trafi na ten temat i go przeczyta.

:roll: :roll: :roll: :roll:

A nie jest tak ? :o :o :o :o :o

:wink: 8)

• Odpowiedzi 2,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A HenoK? Czy ktoś go pamięta? Od ponad pół roku nie pojawia się na Forum, ale jego rady były wspaniałe. Głosowałem na ... :)

A Ponurakowi się należy specjalny tytuł :) NAJBARDZIEJ ...

I bardzo Cię proszę Ponury byś nie protestował bo z całego serca Ci go osobiscie nadaję. NAJBARDZIEJ WSPANIAŁY.

No to niezły pożytek będzie z tej plakietki dla Bio który nie napisał nic od 1 grudnia. Teraz pisze już pod innym nickiem.

A do ilu musi dojść licznik aby dostać plakietkę najlepszego doradcy? Ja widziałem po 14 głosów na Wowkę i Bio. Wystarczy tyle czy potrzeba więcej?

Redakcjo Droga,

Nie ulega wątpliwości, że budowa domu jest wielką sztuką i wyzwaniem. Wielu mądrych i życzliwych doradców można na szczęście na Forum spotkać i chwała im przeogromna za to. Chciałabym natomiast nieśmiało zwrócić uwagę, że tak naprawdę najważniejsze jest ciepło domowego ogniska, o które nam wszystkim chodzi. I niezaprzeczalnie wyróżniającą się osobowością w tym zakresie (i to w wielu wątkach) jest

Jej Wysokość Ziabowatość

Dlatego gorąco proooszę :roll: :roll: :roll: o przyznanie Ziabie tytułu najlepszego doradcy forumowego w kategorii

Westalka Kominka Domowego