Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Najlepsi doradcy na tym forum - kandydatury

Redakcja

Co sądzisz o doradcach na forum  

7 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co sądzisz o doradcach na forum

• Są znakomici
      4
    • Nie miałam z nikimi kontaktu na forum
      3

Recommended Posts

Ja widze co najmniej kilkunastu forumowiczow , ktorzy maja dane reklamowe w stopce . Nie widze w tym nic zlego . Dlatego dziwie sie reakcji Redakcji w stosunku do 1950 . Redakcja jako gospodarz , sama ustala zasady . Jezeli jednak przestrzegane sa one wybiorczo , to powoduje uczucie niesprawiedliwosci .

• Odpowiedzi 2,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Luc odpuść sobie,

to nic nie da, :evil:

ja mam po prostu przesrane w redakcji, bo piszę prawdę :lol:

a sporo niepochlebnych, ale prawdziwych opinii na temat Muratora napisałem na tym forum,

i wydaje mi się, że mam do tego prawo, mam możliwośc porównania, bo czytałem Muratora od chyba 5 numeru,

wtedy jeszcze był wydawany na papierze gazetowym a redaktorem naczelnym był Adam Glapiński,

wprawdzie były inne czasy i inne technologie, ale poziom Muratora był nieporównywalnie wyższy, a nie tak jak teraz, byle po łebkach i do przodu,

a jak napisałem parę postów wyżej, oni nie rozumieją tej prawdy, że MY tworzymy ich miesięcznik,

bez forum, Murator nie istnieje, nie wiedzą co jest trendy, jakie są bolączki budujących i o czym pisać,

zauważ ile było krytycznych postów na temat formy graficznej, reklam, merytoryczności poruszanych tematów w komentarzach do Muratora,

i co?, i nic, zero odzewu,

po prostu nie można złego slowa powiedzieć, bo urazisz redakcję,

jeszcze parę tygodni temu przysłali maila żeby im pomóc w redagowaniu artykułu o materiałach instalacyjnych, - "jak Pan będzie chciał to Pana nazwisko będzie umieszczone jako opiniodawcy",

napisałem, ale nie chciałem podać nazwiska , :lol:

A ja uważam, że jest odwrotnie. Co jest trendy wyznaczają reklamodawcy. Murator o tym pisze a budujący (forumowicze) to łykają.

Forum może nie zawsze ma dobre zdanie o miesięczniku ale w tym o czym piszą forumowicze doskonale widać, że gazeta jest dla nich inspiracją. Odwrotnie trochę też ale to już tylko kanał zwrotny.

Jezier to tak nie do konca

na 10 zapytanych jedna osoba

kupuje regularnie muratora ...wiec z inspiracją to ostroznie :wink:

zresztą jakbys dokładnie czytał muratora i forum - to byś spostrzegł podobienstwa w postach na forum i w art.w muratorze

Dziadek najnowszy murator jest pozbawiony tej tragicznej okładki , twardych reklam - wiec sie jednak zmienia ...na lepsze :lol:

mnie tylko ciekawi jedno - czy W.N. jest forumowiczem , bo jesli tak -a z nicka na to wyglada, to powinien byc traktowany na rowni z innymi ....choć osobiscie nic do niego nie mam jak i rowniez kto co miał napisane w stopce

Nie było mnie trzy dni, a tu co się porobiło..

Dziękuję Wam wszystkim!

No.... toć jak te lwy walczyli tu :wink:

To tytuł dla Mirka wywalczony.

A ja chciałabym prosić Redakcję o wyróżnienie dla Tyberiana.

Jego wrażliwość na los zwierząt i ogromne serce do nich jest WIELKIE.

Nie wiem tylko jakim tytułem go za ten jego trud uhonorować.

pozdrawiam

Edzia

Gość M@riusz_Radom

Panowie i Panie

ja się ogromnie cieszę z wyróżnienia tych ludzi, ale czy nie przesadzacie ? Król Zwięrząt ?

A co będzie nastepne? Najlepszy dorardca w sprawie kur afgańskich albo inne cudaczne wyróżnienie nie związane w żaden sposób z tematyką forum ?

hehe...Redakcja widze ze dzisiaj w humorze

:wink:

az milo popatrzec :p

a moze sie jeszcze mozna z tej okazji dowiedziec o co tak naprawde z 1950 chodzi i dlaczego House jest po raz 12 banowany ? :roll:

Gratulacje dla Gaga2 za tytul , ciekawe za co jest ten tytul? :D

i dlaczego House jest po raz 12 banowany ? :roll:

:lol: skojarzyło mi sie

pamietasz taka pisenkei teledysk TLOVE "Chlopaki nie placza"? :wink: :D na koncu chlopaki z zespolu bija po glowie i podcinaja Munka Staszczyka

on płacze "no za co? za co?"

odpowiedz :" Boooo Cięęę nie LUUUBIMMYYYYYY"

:lol: :D :D :wink: