Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Najlepsi doradcy na tym forum - kandydatury

Redakcja

Co sądzisz o doradcach na forum  

7 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co sądzisz o doradcach na forum

• Są znakomici
      4
    • Nie miałam z nikimi kontaktu na forum
      3

Recommended Posts

Zielonooka fajne te Twoje 3 po 3. Lubię je. :D Czasami na nie poluję, bo nie wiem gdzie byłaś ostatnio WSZECHOBECNA :D

• Odpowiedzi 2,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Trochę mamy. Przecież w zdecydowanej większości tytuły zostały przyznane pod wpływem dużej ilości głosów innych forumowiczów.

Paty jeśli zbierzesz odpowiedniej wielkości grupę nacisku na tytuł dla ciebie to twoje szanse na dowcipny dopisek przy nicku drastycznie wzrosną.

Trochę mamy. Przecież w zdecydowanej większości tytuły zostały przyznane pod wpływem dużej ilości głosów innych forumowiczów.

Paty jeśli zbierzesz odpowiedniej wielkości grupę nacisku na tytuł dla ciebie to twoje szanse na dowcipny dopisek przy nicku drastycznie wzrosną.

WeŸmiemy się z Lewakkiem, Opallem i Bogusławem do kpl mTom i inni , narobimy szumu i... nick podobrazkowy gotowy! ;-)

PS - Jeziorak może nie wydać - małżonka ma zabieg... :-(

a ja tak spytam z pewną nieśmiałością :oops: co trzeba robić żeby być KIMŚ na tym forum............... :wink:

(a tak serio to nie mam pojecia czemu Redakcja mnie chlastnela tytułem :o ) :lol:

Bo wpadłaś redakcji w oko hi hi

Donna nutka zazdrości, czy złośliwości w Twojej wypowiedzi.

Kto jak kto, ale Zielonooka swojego tytułu za piękne oczy nie dostała, zapracowała sobie dziewczyna.

Paty- Ty imponujesz mi znajomością aktualnych trendów mody. Może tytuł Forumowej Doradca Mody...

Może ktoś ma inne propozycje. Osobiście uważam, że Paty tytuł związany z modą się należy !!!

a ja tak spytam z pewną nieśmiałością :oops: co trzeba robić żeby być KIMŚ na tym forum............... :wink:

jakieś wskazówki może od tych mianowanych........co?

każdy by chciał ...co nie

mozna troche popyskować na ten przykład :wink:

albo zaprosić na kilka metrów.............PIWA 8) :wink:

jakieś wskazówki może od tych mianowanych........co?

każdy by chciał ...co nie

To jest poza nami...i nie bardzo mamy na to wpływ.

ja nie chciałam być "nominowaną" :roll:

• 1 month później...

(a tak serio to nie mam pojecia czemu Redakcja mnie chlastnela tytułem :o ) :lol:

Bo wpadłaś redakcji w oko hi hi

Donna nutka zazdrości, czy złośliwości w Twojej wypowiedzi.

Kto jak kto, ale Zielonooka swojego tytułu za piękne oczy nie dostała, zapracowała sobie dziewczyna.

Paty- Ty imponujesz mi znajomością aktualnych trendów mody. Może tytuł Forumowej Doradca Mody...

Może ktoś ma inne propozycje. Osobiście uważam, że Paty tytuł związany z modą się należy !!!

julia7

bardzo dziękuję za propozycję ale za tą :wink: modę oberwało mi się w innym wątku...........

• 3 months później...

Kochane grono wielkich tego forum

Pragnę złośic kandydaturę Brzozy na najlepszego doradcy na tym forum.

Kto jest za ???

Sporo głosów mamy juz tu - jeżeli nie chcecie dac mu najlepszego doradcy to może jakiś końkretny opis - on non stop szumi wśród traw...

Szczegóły tu

http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=1568889#1568889

Z poważaniem dla zacnych forumowiczów

sebo8877

Kochane grono wielkich tego forum

Pragnę złośic kandydaturę Brzozy na najlepszego doradcy na tym forum.

Kto jest za ???

Sporo głosów mamy juz tu - jeżeli nie chcecie dac mu najlepszego doradcy to może jakiś końkretny opis - on non stop szumiw śród tra...

Szczegóły tu

http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=1568889#1568889

Z poważaniem dla zacnych forumowiczów

sebo8877

Ja jestem za.