Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Najlepsi doradcy na tym forum - kandydatury

Redakcja

Co sądzisz o doradcach na forum  

7 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co sądzisz o doradcach na forum

• Są znakomici
      4
    • Nie miałam z nikimi kontaktu na forum
      3

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Bardzo dziękuję wszystkim za miłe i ciepłe słowa oraz uznanie dla mojej wiedzy i doświadczenia zawodowego. Moja skromna osoba nie załuguje jednak na tak zaszczytne wyróżnienie myślę, że na naszym Forum jest wielu doskonałych doradców zasługujących na takie uznanie choćby osoba WARTOWNIKA. Uczestnikami naszego Forum są w większości amatorzy budujący niejednokrotnie systemem gospodarczym swoje wymarzone domy. Poczytuję sobie za zaszczyt, że przekazując swoje doświadczenia z pracy zawodowej i budowy swojego domu mogę w jakiejść części uchronić ich przed popełnieniem ewentualnych błędów. Oczywiście nie muszą z moich rad korzystać ale miło mi, że je czytają i jak sądzę w jakimś stopniu są one im przydatne.

Jeszcze raz serdecznie dziękuję za uznanie.

Pozdrawiam :wink: .

Andrzej Wilhelmi.

Tym wszystkim, którzy w swojej łaskawości dostrzegli moje wypowiedzi i były one dla nich coś warte, a przychylne dla mnie opinie wyrazili w tym wątku oraz Rredakcji Forum za zauważenie mojej skromnej osoby w tak szerokim gronie i przyznanie tak zaszczytnego tytułu, bardzo serdecznie dziękuję. Pozdrawiam.