Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Najlepsi doradcy na tym forum - kandydatury

Redakcja

Co sądzisz o doradcach na forum  

7 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co sądzisz o doradcach na forum

• Są znakomici
      4
    • Nie miałam z nikimi kontaktu na forum
      3

Recommended Posts

Ja też chciałam pogratulować WSZYSTKIM docenionym :D , ale muszę się zgodzić :wink: :D z rrmi , że ten tytuł Frosiowy jest jakiś taki poważny, żeby nie powiedzieć nadmuchany :roll: i wnioskuję o zmianę na bardziej osobisty odzwierciedlający duszę :wink: :D .

i tu się podpiszę :p

A Depeesia??????

• Odpowiedzi 2,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja też chciałam pogratulować WSZYSTKIM docenionym :D , ale muszę się zgodzić :wink: :D z rrmi , że ten tytuł Frosiowy jest jakiś taki poważny, żeby nie powiedzieć nadmuchany :roll: i wnioskuję o zmianę na bardziej osobisty odzwierciedlający duszę :wink: :D .

na przykład FORUMOWA ŚMIESZKA :D

Przechadzając się tak po tym naszym Forumie nie raz i nie dwa widziałam i nawet czytałam :wink: odpowiedzi i wpisy Domku Pod Sosnami znanej bardziej jako Depeesia :D Jest zawsze tam, gdzie komuś jest źle i smutno, gdzie "spada morale" i ludzie wpadają w psychiczny dołek - Depeesia wyciąga wtedy rękę, pociesza, zapewnia, że cały ten marazm jest tylko chwilowy i podnosi ludzi na duchu!!!!

Czy mogę tak nieśmiało zgłosić kandydaturę naszej Depeesi do tytułu - nie wiem jak to nazwać - może "Pomocna Dłoń Forum" :roll: :oops: Bo Depeesia jest wszędzie tam, gdzie komuś jest źle i pociesza!!!!!

N

Jestem za , jak najbardziej , a nawet bardziej i jeszcze mocniej :D :D :D

U nas to sie dzieje teraz :D

I ja też popieram kandydaturę naszej Pre...datorki. :wink: :D

Kochani - ogromnie Wam dziękuję, wzruszyłam się normalnie. :oops: :oops: :oops:

Ja nie zasługuję na jakiś tytuł, myślę, że za mało budowlana jestem, ale obiecuję, że będę się starać. :D

Jamlesiku, jaka dziedzina jest Twoją specjalnością? Wpisałabym Cię na listę doradców, tylko nie wiem, w jakiej dziedzinie... :oops: :oops: :roll:

Czy Szanowna i Miłościwie Nam Panująca Redakcja weźmie pod uwagę wszystkie wpisy ZA nadaniem tytułu dla naszej Depeesi jako tej Pomocnej Dłoni, czy musimy zebrać jeszcze parę t...ęcy tych podpisów???

Szanowna Redakcjo!!!! Bardzoooo proszęęęęę - przecież potraficie działać błyskawicznie :D

A to stwierdzenie Depeesi, że "mało budowlana" wcale do mnie nie przemawia, bo takich mało budowlanych to by się więcej tutaj znalazło :D A

Depeesia jest tylko jedna!!!!

Moi drodzy, kochani... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Cóż ja mogę powiedzieć - DZIĘKUJĘ WAM BARDZO!!! :oops: :oops: :oops: :oops:

Uważam, że przedwcześnie otrzymałam od Was i od Redakcji ten tytuł, powinnam się jeszcze jakieś parę lat postarać. :oops: :oops: :oops:

Jednak, skoro tak się stało - dziękuję bardzo Wam wszystkim i dziękuję bardzo Redakcji - Redakcji tym bardziej, że bywam dokuczliwa i Redakcja też usłyszała ode mnie parę zgryźliwych słów. :oops: :oops: :oops:

To ja może coś komuś poradzę? Ktoś może chciałby zostać rolnikiem albo agroturystykę założyć? :oops: :oops: :oops:

Kochana Redakcjo. :D

Nadawaliscie tych tytulow z okazji dnia dobroci chyba , nie przemyslawszy tego chyba do konca.

Moim zdaniem zalozenim zglaszajacych bylo uhonorowanie kogos tytulem , owszem , ale jakos tak zgodnie z tym kim jest dla nas forumowiczow dana osoba.

I tak np.

Dpsia fajnie byloby gdyby miala tytul AgroturystykaSpec czy cos z agroturystyka zwiazane.

Frosia tu juz byly jakos propozycje.

Uwazm , ze tutuly najlepszego doradcy wrecz beda Im ciazyly , bo kazdemu zdarza sie :D cos w wymianie doswiadczen skrobnac , nie koniecznie fachowo.

Musimy miec na uwadze wiciaz przybywajacych nowych uzytkownikow , ktorzy nie specjalnie wiedza kto od czego jest i w czym jest najlpeszy.

Zastanowmy sie wiec nad zmiana napisow , tak czy inaczej dziekujac Redakcji za szybka reakcje na nasze prosby :p

To ja znowu mowilam :roll:

Kochani - ogromnie Wam dziękuję, wzruszyłam się normalnie. :oops: :oops: :oops:

Ja nie zasługuję na jakiś tytuł, myślę, że za mało budowlana jestem, ale obiecuję, że będę się starać. :D

Jamlesiku, jaka dziedzina jest Twoją specjalnością? Wpisałabym Cię na listę doradców, tylko nie wiem, w jakiej dziedzinie... :oops: :oops: :roll:

też nie wiem :o :oops:

ale wiem w czym Ty możesz pomóc 8)

Gratki :D

Kochana Redakcjo. :D

Nadawaliscie tych tytulow z okazji dnia dobroci chyba , nie przemyslawszy tego chyba do konca.

Moim zdaniem zalozenim zglaszajacych bylo uhonorowanie kogos tytulem , owszem , ale jakos tak zgodnie z tym kim jest dla nas forumowiczow dana osoba.

I tak np.

Dpsia fajnie byloby gdyby miala tytul AgroturystykaSpec czy cos z agroturystyka zwiazane.

Frosia tu juz byly jakos propozycje.

Uwazm , ze tutuly najlepszego doradcy wrecz beda Im ciazyly , bo kazdemu zdarza sie :D cos w wymianie doswiadczen skrobnac , nie koniecznie fachowo.

Musimy miec na uwadze wiciaz przybywajacych nowych uzytkownikow , ktorzy nie specjalnie wiedza kto od czego jest i w czym jest najlpeszy.

Zastanowmy sie wiec nad zmiana napisow , tak czy inaczej dziekujac Redakcji za szybka reakcje na nasze prosby :p

To ja znowu mowilam :roll:

Zmodyfikujemy wg specjalizacji. Dziękujemy za podpowiedź

Szanowna i Droga Redakcjo!!!!

Jestem pod wrażeniem tempa działania - no normalnie prędkość świetlna!!! Podpisuję się jednak pod uwagami rrmisi - faktycznie należałoby się zastanowić nad brzmieniem co niektórych tytułów!!!

I bardzo proszę - koniecznie dodajcie przy tytlue Depeesi, że jest naszą forumową Dobrą Duszą i Pomocną Dłonią.

Dziękuję za wysłuchanie "głosu Ludu" :D :D

REDAKCJO !!!!!

chcialam sie przypomniec 8)

prosze nie zapominac o utytuowaniu naszego Slaskiego Gawedziarza czyli bodzia_g

tak jak ten synek godo to nikt nie poradzi na tym forum

nawet jo :oops: :D

w ramach dozgonnej wdziecznosci moge przywiezc redakcji na kolejny zlot żur , kołocz z posypka albo nawet rolady i modro kapusta 8) :wink: :D

jamles :D ty nie marudz, tys jest tu Hanys Pierwszo Klasa

znasz wszystkie namiary , wymiary i rozmiary firm budowlanych na Slasku :D :p

REDAKCJO !!!!!

chcialam sie przypomniec 8)

prosze nie zapominac o utytuowaniu naszego Slaskiego Gawedziarza czyli bodzia_g

tak jak ten synek godo to nikt nie poradzi na tym forum

nawet jo :oops: :D

w ramach dozgonnej wdziecznosci moge przywiezc redakcji na kolejny zlot żur , kołocz z posypka albo nawet rolady i modro kapusta 8) :wink: :D

jamles :D ty nie marudz, tys jest tu Hanys Pierwszo Klasa

znasz wszystkie namiary , wymiary i rozmiary firm budowlanych na Slasku :D :p

chyba drugo, pierszo to Bodzio, ale żeby nojlepszy doradca :o

raczej d..pa w kragliku....czamu jo 20 lot nazod do Unna nie pojechoł :evil: