Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Najlepsi doradcy na tym forum - kandydatury

Redakcja

Co sądzisz o doradcach na forum  

7 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co sądzisz o doradcach na forum

• Są znakomici
      4
    • Nie miałam z nikimi kontaktu na forum
      3

Recommended Posts

Jest następna kandydatura :D

Czyja? An-buda:

http://forum.muratordom.pl/kominki-pomoge-i-doradze-we-wszystkim-co-dotyczy-kominkow,t36429-360.htm

Skromnie nie wspomina, czy prowadzi firmę, a doskonale zna się na kominkach, co widać gołym okiem :)

Najważniejsze jednak jest to, że z anielską cierpliwością odpowiada na żenująco up*dliwe pytania, w czym celuję ja, oczywiście ;)

Proponuję więc Drogiej Redakcji rozważenie kandydatury An-buda, w celu przyznania mu zaszczytnego tytułu forumowego doradcy, np. PAN KOMINKOWY :D

Popieram propozycje Słoneczka w całe rozciągłości,

Jurkowi tytył Pana Kominkowego należy się bez dwóch zdań

pozdrawiam

m.

• Odpowiedzi 2,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ten Rymoholik, hmm... tak jakby dwa w jednym :wink:

to w uznaniu zasług w wódeczności, tfu, waleczności prezentowanej w krajach podbit.., tzn. chcialem rzec ościennych ;)

wraz z gratulacjami dofcipas:

- Sasza, wypiłbyś jezioro wódki ?

- Spakojno

- A morze wódki, wypiłbyś ?

- Spakojno

- A ocean wódki ?

Sasza długo myśli, myśli, w końcu odpowiada:

- Niet, kisłych ogórcow nie chwatit'

Popieram tytuł dla An-buda. Całą powagą mego Komturskiego Urzędu. :wink: :D

Wydaje mi się, że Pan Kominkowy nie pasuje do An-buda. Ja bym dała mu po prostu.... tytuł Najlepszego doradcy na tym forum!!! :D

Wszyscy "poważni" budowlańcy mają na forum taki właśnie tytuł, a Pan Kominkowy to... jakby zabawa to była, a nie najprawdziwsze poważne doradzanie. Bardzo więc proszę o tytuł najlepszego doradcy na tym forum dla An- buda - za jego wiedzę i fachowość w dziedzinie kominków!!!

Myślę, że nasza Redakcja nie będzie długo czekała z przyznaniem mu tego tytułu - bo przecie Redakcja kumata jest i sama widzi, nie? 8) :D

Kochani FORUMOWICZE, Droga Redakcjo!!!

Mojego mężusia "An-buda" zatkało, jego kompika też :D :D :D :D :D

Jest bardzo, bardzo wzruszony i Wszystkim prosi podziękować :D :oops: :D

Z tego wzruszenia "trzęsą" mu się rączki i zagnał "sekretarke" do pisania.

Kochani!!! Bardzo dziękuję za uznanie dla mężusia.

Wszystkim składamy NAJLEPSZE życzenia z okazji Świąt i dziękujemy za życzenia

Wydaje mi się, że Pan Kominkowy nie pasuje do An-buda.

DPSko, w swojej propozycji uznania zasług Jurka, napisałam "np.", więc czuję się rozgrzeszona. Zresztą "Pan Kominkowy" było żartobliwą propozycją, by każdy wiedział od razu w jakiej dziedzinie celuje An-bud :)

A przy okazji: może Forest-Natura mógłby otrzymać podobną rangę?

Jak oni ładnie się przekomarzają z An-budem doradzając w fachowych sprawach, aż miło poczytać ;)

Redakcjo,

zgłosiłam hankę55 do grona najlepszych doradców forum. Mój głos był jedyny i myślałam, że został zapomniany. Dopiero wczoraj zauważyłam, że hanka55 ma tytuł.

Bardzo dziękuję, chociaż nie jest popularna wśród osób najczęściej zabierających tu głos, to obroniła się swoim profesjonalizmem.

• 4 weeks później...
  • 1 month później...

Witam.

:wink:

Możecie mi wierzyć lub nie, ale dopiero w tym tygodniu zauważyłem że coś się zmieniło obok mojego forumowego "nicka". Dzięki, choć uważam ze nie do końca na to może zasłużyłem. Podczas mojej ponad pięcioletniej obecności na forum nauczyłem się daleko posuniętej ostrożności w doradzaniu innym. Z różnych względów. Stąd moja obecna "nieczęsta obecność" na Forum, rzadsze zabieranie głosu w dyskusjach i publikowanie postów raczej (nie wstydzę się do tego przyznać) nieco ukierunkowanych w stronę moich potencjalnych klientów. Bo z tego i tym żyję. Ale na usprawiedliwienie mogę powiedzieć że staram się z całego serca zaprzeczać obrazowi "fahofcuf" jaki jest przez wielu postrzegany w naszej rodzimej "wolnoamerykańskiej" branży budowlanej. Chociażby właśnie wobec tej garstki Forumowiczów, którzy mieli ze mną "bliższy" kontakt. Mam nadzieję że w większości przypadków wypadam in plus.

A z An-bud'em lubię się czasami spierać choćby z przekory. Mamy czasem totalnie inne zdanie w pewnych kwestiach ale zauważyłem "pewną dozę" kultury osobistej w wymianie naszych wzajemnych opinii i poglądów. A z tą rzeczą czasem naprawdę ciężko na Forum jak się spotkają dwie sprzeczne opinie w jakimś temacie :D Było już po temu wiele przykładów z mojego "podwórka" branżowego.

Poza tym "wymiękłem" kiedyś jak zobaczyłem zdjęcia pewnego grilla zrobionego przez niego. Dlaczego to nie ja go zrobiłem? Tym bardziej mi miło że w innym wątku ktoś taki "lobbuje" w temacie mojej osoby.

Pozdrawiam.

Popieram kandydaturę Forsest-Natura - proszę o tytuł Najlepszy Doradca. Facet zna się praktycznie i ma niesamowitą wiedzę teoretyczną.

Do tego to facet ktory dotrzymuje slowa i nie pogrywa sobie z inwestorami. :p Szanuje swoja prace i ludzi. :p

• 4 months później...
A HenoK? Czy ktoś go pamięta? Od ponad pół roku nie pojawia się na Forum, ale jego rady były wspaniałe. Głosowałem na ... :)

A Ponurakowi się należy specjalny tytuł :) NAJBARDZIEJ ...

I bardzo Cię proszę Ponury byś nie protestował bo z całego serca Ci go osobiscie nadaję. NAJBARDZIEJ WSPANIAŁY.

HenoKa rady były i są od tylu lat !!! REDAKCJA przeoczyła czy co??? Fachowiec ogólnobudowlany z krwi i kości :wink:

• 1 month później...