Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Najlepsi doradcy na tym forum - kandydatury

Redakcja

Co sądzisz o doradcach na forum  

7 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co sądzisz o doradcach na forum

• Są znakomici
      4
    • Nie miałam z nikimi kontaktu na forum
      3

Recommended Posts

dandi, powiem ci szczerze: Twoje żarty przestały być śmieszne :cry: Ale cóż zrobić. Taki z Ciebie "dżentelmen" :cry:

nie żeby specjalnie interesowała mnie Twoja opinia na temat mego poczucia humoru ale ze zwyczajnej grzeczności wyslałem Ci priva z wyjaśnieniami. ten wątek służy wszak czemu innemu więc nie oftopujmy

• Odpowiedzi 2,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

dandi, powiem ci szczerze: Twoje żarty przestały być śmieszne :cry: Ale cóż zrobić. Taki z Ciebie "dżentelmen" :cry:

nie żeby specjalnie interesowała mnie Twoja opinia na temat mego poczucia humoru ale ze zwyczajnej grzeczności wyslałem Ci priva z wyjaśnieniami. ten wątek służy wszak czemu innemu więc nie oftopujmy

Też tak myślę. W razie czego, przyjdę do Twoich komentarzy (o ile mnie jeszcze tam wpuścisz :roll: )

Ps. Po priwie od dandi3 odwołuję to, co napisałam wyżej - dandi to jednak jest dżentelmen (i nie żebym się podlizywała) :roll:

Ps2. I JESZCZE TYLKO (ZANIM SOBIE PÓJDĘ) CHCIAŁAM TAK CICHUTKO, ZUPEŁNIE CICHUTEŃKO PRZYPOMNIEĆ SZANOWNEJ REDAKCJI O EFILO 8)

Szanowna Redakcjo!

Ogólnie wiadomo, że znany Whisper cieszy się jakże zaszczytnym i zasłużonym tytułem : Prezesum Recordum.

Proponuję jednak, aby ten jakże zaszczytny i zasłużony tytuł wpisać jako PREZESUM RECORDUM.

To wszystko dlatego, aby ujednolicić jakoś pisownię, bo skoro zdecydowana większość tytułów jest pisana dużymi literami, to niech i ten będzie. Bo jakoś tak pomniejsza... :(

Gość elutek
Szanowna Redakcjo, koleżanki i koledzy forumowicze. Chciałbym prosić o przyznanie tytułu SPOSTRZEGAWCZEGO DUCHA FORUM magpie101. zacna ta kobieta zbudowała już swój dom, uczyła się budowania długo i na własnych błędach. Nie zasmieca wątków monologowaniem (jak ja) ani głupimi uwagami. Jest konkretna i rzeczowa a jej konkret i rzeczowośc wynikają z własnych doświadczeń. Wiadomo, że doświadczenie jest sumą nie tylko sukcesów ale też błędów. Magpie podpierając się przykładami ze swojej budowy wskazuje konkretne pomyłki i radzi jak ich uniknąć.

Mimo, że nie ma na koncie wielu postów, to co na Muratorze napisała do tej pory to dobre rady wyniakjące z jej błyskotliwego i świadomego postrzegania róznych spraw. jest równie pożyteczna co inni frumowicze obdarzeni przez redakcję i forumową brać tytułami choć rzeczywiście nie tak popularna. Jej bytnośc na forum koncentruje sie wokół tematów budowlanych a nie towarzyskich chichotów co mocno znamionuje Jej wartość. Kto żyw, głosować.

zgadzam się w 100% :)

bardzo proszę Redakcję o przyznanie tytułu magpie

To wszystko dlatego, aby ujednolicić jakoś pisownię, bo skoro zdecydowana większość tytułów jest pisana dużymi literami, to niech i ten będzie. Bo jakoś tak pomniejsza... :(

Redakcjo droga, kiedy mi się podoba że jako jedyny chyba jestem pisany tak jak jestem pisany... :) Czuję się raczej wyróżniony niż pomniejszony, więc ja osobiście byłbym za tym, żeby zostało jak jest...

Szanowna Redakcjo, koleżanki i koledzy forumowicze. Chciałbym prosić o przyznanie tytułu SPOSTRZEGAWCZEGO DUCHA FORUM magpie101. zacna ta kobieta zbudowała już swój dom, uczyła się budowania długo i na własnych błędach. Nie zasmieca wątków monologowaniem (jak ja) ani głupimi uwagami. Jest konkretna i rzeczowa a jej konkret i rzeczowośc wynikają z własnych doświadczeń. Wiadomo, że doświadczenie jest sumą nie tylko sukcesów ale też błędów. Magpie podpierając się przykładami ze swojej budowy wskazuje konkretne pomyłki i radzi jak ich uniknąć.

Mimo, że nie ma na koncie wielu postów, to co na Muratorze napisała do tej pory to dobre rady wyniakjące z jej błyskotliwego i świadomego postrzegania róznych spraw. jest równie pożyteczna co inni frumowicze obdarzeni przez redakcję i forumową brać tytułami choć rzeczywiście nie tak popularna. Jej bytnośc na forum koncentruje sie wokół tematów budowlanych a nie towarzyskich chichotów co mocno znamionuje Jej wartość. Kto żyw, głosować.

zgadzam się w 100% :)

bardzo proszę Redakcję o przyznanie tytułu magpie

i jeszcze jeden głos poparcia, ode mnie :D

• 1 month później...

Efilka tytułu dalej nie ma, choć tak bardzo na niego zasługuje :cry: Ja sama tyle uzyskałam od niej pomocy! Oj, nie daje mi to spokoju, dlatego znowu tu przyszłam :cry: Czy redakcja coś postanowi w tej sprawie?

I jeszcze małgoś powinna być Betonową Damą a DarioAs Miss Forum Muratora Tyle osób popiera te kandydatki!

pozdrawiam :wink:

ja czytalem, mialem też okazję rozmawiać z samą Małgoś na ten temat i wciąż uważam, że "betonowa" to przymiotnik całkowicie nietrafiony. Nietrafiony to takie ładne slowo, które sobie tu napisalem, miast użyć glupi, bezsensowny i obraźliwy dla samej Małgosi.

Beton to w ogólnym, kolokwialnym pojęciu ktoś kto nic nie czai, ktos do kogo nic nie dociera, zakuty łeb i mimo, że dla Tych, ktorzy znają Małgoś i jej dziennik asocjacja będzie prościutka i jednokierunkowa, nie zapominajmy że forum składa się z róznych grup userów i nie każdy skojarzy Małgosię z tym co ma w mieszkaniu. Betonowa dama będzie dla niego damą w najlepszym wpadku twardą i bezkompromisową, w najgorszym zaś ( w znkomitej większości tok myślenia poszybuje w złą stronę) tempaczką, z której forumowicze sobie zakpili przyznając jej tytuł którego nie zatrybuiła bo jest zbyt głupia żeby się obrazić.

Podsumowując: tytuł dla Małgosi tak bo:

a. zaangazowała się w akcję pomocy dzieciom służąc nie tylko pomocą materialną ale też organizacyjną. Jako prezes fundacji zna sie na rzeczy i sposobach pomagania.

b. jest intligentna i dowcipna i jest osobowością.

c. aktywnie uczestniczy w życiu FM organizując chociażby spotkania forumowiczów w swoim mieście

jednak przymiotnik "betonowa"... cóż - do tego ręki nie przyłożę i jestem pewny, że Gocha postawi mi za to browara 8)

Dandi - Ona za tą "Gochę" to Ci w łeb przywali :lol:

tak jak sąsiadom?

oj nie czepiaj się już :)

jakby ktoś musiał "obcować" z takimi ludźmi jak ona... (mam tu na myśli również wykonawców) też by pacyfistą nie był. :wink:

Dandi - Ona za tą "Gochę" to Ci w łeb przywali :lol:

tak jak sąsiadom?

oj nie czepiaj się już :)

jakby ktoś musiał "obcować" z takimi ludźmi jak ona... (mam tu na myśli również wykonawców) też by pacyfistą nie był. :wink:

po takich akcjach własnymi rencami bym (takich) sąsiadów wybiła jak faraonki :roll: :evil:

Stasiek i Gosia to taka nasza forumowa para i nie ma co wchodzić w ten alians bo jest to tylko i wyłącznie ich sprawa. Grunt, że emocje są hłeh hłeh zarechotał Dandi i poszedł zrobić sobie kanapkę z kiełbasą 8)

z rana??? :o a płatki kukurydziane nie łaska?

ja czytalem, mialem też okazję rozmawiać z samą Małgoś na ten temat i wciąż uważam, że "betonowa" to przymiotnik całkowicie nietrafiony. Nietrafiony to takie ładne slowo, które sobie tu napisalem, miast użyć glupi, bezsensowny i obraźliwy dla samej Małgosi.

Beton to w ogólnym, kolokwialnym pojęciu ktoś kto nic nie czai, ktos do kogo nic nie dociera, zakuty łeb i mimo, że dla Tych, ktorzy znają Małgoś i jej dziennik asocjacja będzie prościutka i jednokierunkowa, nie zapominajmy że forum składa się z róznych grup userów i nie każdy skojarzy Małgosię z tym co ma w mieszkaniu. Betonowa dama będzie dla niego damą w najlepszym wpadku twardą i bezkompromisową, w najgorszym zaś ( w znkomitej większości tok myślenia poszybuje w złą stronę) tempaczką, z której forumowicze sobie zakpili przyznając jej tytuł którego nie zatrybuiła bo jest zbyt głupia żeby się obrazić.

Podsumowując: tytuł dla Małgosi tak bo:

a. zaangazowała się w akcję pomocy dzieciom służąc nie tylko pomocą materialną ale też organizacyjną. Jako prezes fundacji zna sie na rzeczy i sposobach pomagania.

b. jest intligentna i dowcipna i jest osobowością.

c. aktywnie uczestniczy w życiu FM organizując chociażby spotkania forumowiczów w swoim mieście

jednak przymiotnik "betonowa"... cóż - do tego ręki nie przyłożę i jestem pewny, że Gocha postawi mi za to browara 8)

A ja wiem, że małgoś lubi to określenie, bo bynajmniej nie chodzi tu o jej charakter, tylko o zamiłowanie do betonu, jako koloru i materiału, z którego można wyczarować cuda, np. posadzki (w sensie te wyjątkowe posadzki) :wink:

Jeżeli jednak racja jest po Twojej stronie i tytuł ten miałby małgoś obrazić, redakcja na pewno go nie przyzna i będzie po staremu.

Dziękuję za ten głos, bo czasami faktycznie jest tak, że chce się dobrze, a może wyjść źle :-?

pozdrawiam :wink: