Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Najlepsi doradcy na tym forum - kandydatury

Redakcja

Co sądzisz o doradcach na forum  

7 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co sądzisz o doradcach na forum

• Są znakomici
      4
    • Nie miałam z nikimi kontaktu na forum
      3

Recommended Posts

Szanowna Redakcjo, kochani Wiolu, Anju, Duchu, Markotko, Dandi, Kasiu, Aniu, Nelli (Ty wariatko! :wink: ), Malko, Rasiu, Elutku, Barbosso, Maylandko i Zuzanko... Dzieki! Duzo milych slow tu padlo pod moim adresem, chyba nie zasluguje... :oops: :oops: :oops: Postaram sie Was wycalowac osobiscie na zlocie i po. :p

Na impreze zapraszam do swoich komentow a przy okazji chcialabym zaproponowac tytul dla Nitubagi za jej walke z nieuczciwymi deweloperami oraz konkretna pomoc wszystkim ofiarom wykonawcow na Forum. Nitu rzuca paragrafami jak najlepszy prawnik i jest w kazdym watku, w ktorym ktos potrzebuje wsparcia psychicznego i prawnego. Kasia przeszla niesamowita transformacje. Mnie oczywiscie narzuca sie BESTIA FORUM, albo FIGHTERKA FORUM ale moze wymyslicie cos lepszego (co by znowu nie bylo protestow i watpliwosci).

Dzieki jeszcze raz! :)

• Odpowiedzi 2,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Szanowna Redakcjo, kochani Wiolu, Anju, Duchu, Markotko, Dandi, Kasiu, Aniu, Nelli (Ty wariatko! :wink: ), Malko, Rasiu, Elutku, Barbosso, Maylandko i Zuzanko... Dzieki! Duzo milych slow tu padlo pod moim adresem, chyba nie zasluguje... :oops: :oops: :oops: Postaram sie Was wycalowac osobiscie na zlocie i po. :p

Na impreze zapraszam do swoich komentow a przy okazji chcialabym zaproponowac tytul dla Nitubagi za jej walke z nieuczciwymi deweloperami oraz konkretna pomoc wszystkim ofiarom wykonawcow na Forum. Nitu rzuca paragrafami jak najlepszy prawnik i jest w kazdym watku, w ktorym ktos potrzebuje wsparcia psychicznego i prawnego. Kasia przeszla niesamowita transformacje. Mnie oczywiscie narzuca sie BESTIA FORUM, albo FIGHTERKA FORUM ale moze wymyslicie cos lepszego (co by znowu nie bylo protestow i watpliwosci).

Dzieki jeszcze raz! :)

A może Muszkieterka? :wink: Ale Fighterka też nie kulawo. :lol:

także popieram !

Nitu rzadko spotykam bo rzadko tu bywam, ale skoro Małgoś tak twierdzi to się na pewno należy ! Nie podpowiem tytułu bo nie mam nic mądrego w głowie. Mi się to bardziej kojarzy z kimś silnym i stanowczym, ale nie negatywnym na zasadzie mściciela tylko szukałbym czegoś bardziej w znaczeniu 'wsparcia', pomocy, ale nazwy mi na to brak.

Tak czy inaczej uważam, że takim osobom na pewno należy się uznanie za ich podejście. Niniejszym popieram wniosek Małgoś!

uważam, że tyuł dla Nitubagi się należy!!!

Popieram wniosek Małgosi !!!

My też popieramy 8)

Co się dzieje? zaczynam się o Redakcję troskać... lecę się przelecieć po forum, bo skoro Redakcja taka łaskawa to ja znajdę jeszcze trochę kandydatów :D