Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Najlepsi doradcy na tym forum - kandydatury

Redakcja

Co sądzisz o doradcach na forum  

7 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co sądzisz o doradcach na forum

• Są znakomici
      4
    • Nie miałam z nikimi kontaktu na forum
      3

Recommended Posts

Ale jestem dumna !!!! :lol: :lol: :lol:

Stawiam Redakcji duuuuuże lody :lol: :lol: :lol:

Jakby jeszcze DarioAs została MISS FORUM MURATORA to już byłby szczyt szczęścia :D

O nic już nie poproszę 8)

Redakcja musi zobaczyć i ocenić... A poza tym na miss są zawsze wybory. Może na Spotkaniu forum?

• Odpowiedzi 2,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ale jestem dumna !!!! :lol: :lol: :lol:

Stawiam Redakcji duuuuuże lody :lol: :lol: :lol:

Jakby jeszcze DarioAs została MISS FORUM MURATORA to już byłby szczyt szczęścia :D

O nic już nie poproszę 8)

Redakcja musi zobaczyć i ocenić... A poza tym na miss są zawsze wybory. Może na Spotkaniu forum?

Ania niestety sie nie zlot nie wybiera... :(

Aaaaa, czarny pas dla malki??? :roll:

Dziękuję za tytuł, ale ja strasznie dociekliwa i upierdliwa baba jestem i bardzo proszę o uzasadnienie tej decyzji.

Nie ukrywam,że jestem zaskoczona właśnie takim opisem....są rzczy, które nie śniły sie filozofom, a co dopiero malce :roll:

Gratulacje elutku! :)

Wielka Sercem jest tez agnieszkakusi oraz... Dandi. :wink: Moze dla nich tez tytuly za jednym zamachem? :roll:

podpisuje się zarówno pod gratulacjami jak i pod wnioskiem o tytuły dla Agi i Dandysa :D

tu jest podpis malki

Gość elutek
Dziękuję za tytuł, ale ja strasznie dociekliwa i upierdliwa baba jestem i bardzo proszę o uzasadnienie tej decyzji.

Nie ukrywam,że jestem zaskoczona właśnie takim opisem....są rzczy, które nie śniły sie filozofom, a co dopiero malce :roll:

malka, a co ja mam powiedzieć? :roll:

w życiu bym się nie spodziewała żadnego tytułu, a co dopiero TAKIEGO ...

/jeśli już, to może coś z seksem związanego 8) przez te zdjęcia co wklejam i te moje "myśli nieuczesane" :oops: w szoku jestem nadal... /

a Aga i Dandi to obowiązkowo tytuł muszą dostać, tyle dobrego dla innych zrobili, baaardzo proszę :)

malka, a co ja mam powiedzieć? :roll:

w życiu bym się nie spodziewała żadnego tytułu, a co dopiero TAKIEGO ...

/jeśli już, to może coś z seksem związanego 8) przez te zdjęcia co wklejam i te moje "myśli nieuczesane" :oops: w szoku jestem nadal... /

a Aga i Dandi to obowiązkowo tytuł muszą dostać, tyle dobrego dla innych zrobili, baaardzo proszę :)

Popieram. 8)

jestem taki zaskoczonyyyyyy, chciałbym podziękować szanownej Redakcji za wyróznienie-ten tytuł jest dla mnie taki ważny, to jakby potwierdzenie tego, że moja misja, tak tak moi drodzy - mam misję, ma sens i znajduje odzew chlip chlip. Chcę także z tego miejsca podziękować betonowej Małgoś, że mnie typowała do tytułu http://emoty.blox.pl/resource/cry.gif oraz wszystkim, którzy ze mną byli cały ten czas mego bycia na FM. Dziekuję mojej żonie, bo bez niej nie byłbym teraz tutaj z Wami, i dziekuję całej eipie, operatorom kamer, produkcji, dźwiękowcom oraz Pani Halince od kostiumów i panu Czarkowi od makijażu.

Ni wiem co mam powiedzić... wzruszenie odejmuje mi mowę. To najszczęśliwszy dzień w moim życiuuuuuuu http://emoty.blox.pl/resource/cray.gif, Dziekuję kochani, wszystkim Wam raz jeszcze dziękuję http://emoty.blox.pl/resource/zlezkawoku.gif