Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Najlepsi doradcy na tym forum - kandydatury

Redakcja

Co sądzisz o doradcach na forum  

7 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co sądzisz o doradcach na forum

• Są znakomici
      4
    • Nie miałam z nikimi kontaktu na forum
      3

Recommended Posts

Daggulka, rownie dobrze ci, ktorzy sprzeciwili sie pokazywaniu swoich facjat mogliby sie poczuc rozzaleni, ze takich rzeczy nie robi sie przyjaciolom, to tylko kwestia indywidualnej emocjonalnej reakcji. Przyklad pierwszy lepszy z brzegu - wiesz, ze jest na forum ktos, kto zbiera pieniadze na cel charytatywny i ze ma osobistego wroga grasujacego po forum. Wyobraz sobie, ze jego fotka tu znaleziona za stolem pelnym napojow roznych znajduje sie w gazecie lokalnej z podpisem: jak wydawane sa pieniadze na... Placz potem nic by nie pomogl, wis? Nie powinnas sie czuc zle, wszystko bylo super. Na przyszlosc trzeba pakowac fotki w prywatne albumy i finito. 8)

• Odpowiedzi 2,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No ale - dziewczyny , ja własnie chciałam żeby było na forum - żeby inni którzy nie mogli przyjechac bo im się aktualnie na ten przykład potomek rodził albo auto w szczertym polu się zepsuło w trakcie dojazdu na zlot :wink: :lol: także mogli oczka nacieszyć :wink: :roll: .

Noz kurcze... no przecież zawsze tak było , zawsze - i nigdy nie było sprzeciwów.

Oczywiiście , czasy się zmieniają, oczywiście przyjęłam do wiadomości - ale niestety nie mogłam go przewidzieć na etapie wcześniejszym . Gdybym dostała choć sygnał o takim problemie- na pewno dałoby się go rozwiązać bez całej awantury i żalu :wink: .

Po prostu na przyszłośc bedziemy wszyscy madrzejsi - wnioski wyciągniemy i zasady się ustali i albo ktos na zasady ogółu przystaje albo nie :wink:

Może trzeba było tej pierwszej sytuacji, żeby ustalić własnie nową zasadę na forum ... tylko przykro mi troszkę, ze własnie w takich okolicznosciach . No ale, jak napisała Nefer - to moje są uczucia , a ja uczuciowa baba jestem mimo wszystko :oops: :wink: :lol: .

Hmmm zawsze myslalem ze chec bycia na takim zlocie rowna sie z naturalna zgoda na publikacje fotografi z tej imprezki...obawiam sie ze jeszcze kilka takich zlocikow i bedziemy mieli podziały na rozne obozy tych zlych i na tych dobrych itp lacznie z podziałami na tym forum... a co do tytulow ktore sa przyznawane ....mysle ze to cos w rodzaju forum-fiction...a doradcami jestesmy my wszyscy i czasami lepsza porade uzyskamy od smiertelnika drazacego dane zagadnienie a nizeli od fachowca....

Ps...Dagula jutro bede na dzialce wiec zapraszam na grila.. :wink:

pozdrawiam

paradox

na przyszłośc bedziemy wszyscy madrzejsi - wnioski wyciągniemy i zasady się ustali i albo ktos na zasady ogółu przystaje albo nie .

Zasada jest ustalona zgodnie z tradycją: kto się wybiera na imprezę masową, jaką jest spotkanie forum, wie, że będzie fotografowany, a zdjęcia trafią na forum.

Dodatkowe imprezy a zdjęcia - to sprawa umowy między uczestnikami.

I nkt tego nie neguje. ZDJĘCIA ZE ZLOTU - proszę bardzo. W każdej ilości, w dowolnych konfiguracjach.

Ale z prywatnej imprezy, ktora wynikła PO imprezie oficjalnej - już nie.

I możemy nawet rozpisać ankietę przed kolejną IMPREZĄ PRYWATNĄ na ten temat - nie ma sprawy.

A zamieszczanie filmu na Youtube to już w ogóle dla mnie egzotyka...

I nkt tego nie neguje. ZDJĘCIA ZE ZLOTU - proszę bardzo. W każdej ilości, w dowolnych konfiguracjach.

Ale z prywatnej imprezy, ktora wynikła PO imprezie oficjalnej - już nie.

I możemy nawet rozpisać ankietę przed kolejną IMPREZĄ PRYWATNĄ na ten temat - nie ma sprawy.

A zamieszczanie filmu na Youtube to już w ogóle dla mnie egzotyka...

Ta mądra wypowiedź zamyka dyskusję na temat zdjęć.

To komu należałoby przyznać jeszcze tytuł Doradcy?

Nadeszła i moja pora na wypowiedź

żałuję tylko że z powodu ograniczeń odbioru sygnału inetrnetu nie mogłam wcześniej w TYM uczestniczyć.....ale z drugie strony to może i dobrze bo był taki moment kiedy chciałam prosić Moderatora Forum aby usunął moją postać z Forum a dlaczego.......

bo JESTEM ROZCZAROWANA, ZAWIEDZIONA, ROZBITA, ROZŻALONA, ZOGORYCZONA I BARDZO ZNIESMACZONA całą tą aferą która została rozpetana po AP tylko dlatego, że zabrakło NAM WSZYSTKIM zwyczajnych ludzkich udruchów, dlaczgo nie potrafimy korzystać ze słów:

PROSZĘ, DZIĘKUJĘ, A MOŻE RAZEM, CZY MOGŁBYŚ/MOGŁABYŚ.... mamy tak bogate słownictowo a wykorzystaliśmy epitety obrażliwe, szydercze, kpiace....i co, co NAM to dało, no co ????? niech ktoś mi przytoczy jeden pozytyw tego zajścia - choć może lepiej i nie, bo ta "dyskusja" nigdy nie bedzie miała końca i tak trwa o 6 dni za długo - NIGDY NIE POWINNA MIEĆ MIEJSCA !!!!!!!

Po kilku miesiącach spedzonych z Wami żyłam w przekonaniu, że są jeszcze na tym haotycznym, brutalnym, zawirowanym swiecie - ludzie, którzy bezinteresownie, czysto przyjacielsko pomagają sobie - POKOCHAŁAM WAS, za dobroć niesioną innym, za dobre słowo, za rady, za przestrogi, za uśmiech, za to że mogłam się z Wami dzielić ( niejednokrotnie z bardzo prywatnych problemów) - a teraz..... mój Świat Forumowski się zachwiał, stracił swoją równowagę a ja razem z NIM...

może dla kogoś te słowa to danał..... jego sprawa....ale mnie to kosztowało bardzo dużo emocji...I i wciąż kosztuje.....( dobrze że jestem w takim miejscu gdzie natura uspakaja.....)

i mimo iz, chcaiłam uciec - naszczęście brak netu w tamtym momencie, dał mi czas do przemyśleń i

WIERZĘ W FORUM I WIEM, JESTEM PRZEKONANA, ŻE NIEDŁUGO ODZYSKA SWOJA DAWNĄ, WIELOLETNIĄ HARMONIĘ, ŻE ZNOWU WSZYSCY RAZEM BEDZIEMY STAWIAĆ CZOŁA NASZYM PROBLEMOM - RAZEM !!!!!!!

ŻE JESZCZE NIE NA JEDNYM ZAKATKU TEJ ZIEMI BEDZIE O NAS GŁOŚNO, ALE GŁOŚNO Z PODZIWU, Z ZACHWYTU JAKĄ ZGRANĄ SPOŁECZNOŚCIĄ JESTEŚMY, JAK POMAGAMY SOBIE I INNYM.

Mam nadzieję, ze przez te słowa nikogo nie uraziłam....jesli tak to Przepraszam - jestem daleka od obrażania tu kogokolwiek.....